ŠAPNI MU OVO I POSTAĆE VATRA U KREVETU Muškarci priznali koje to tri reči najviše žele da čuju od partnerke u toku seksa!

Kaži mi, kaži....

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Muškarci su konačno otkrili šta najviše vole da čuju od partnerke u toku seksa, i izgleda da veoma lepo reaguju na komplimente, prenosi Daily Star Online.

 

- Koje reči vas najviše uzbuđuju u spavaćoj sobi? - glasilo je pitanje na ovom sajtu na koje su bila ponuđena četiri odgovora.

"To je dobar osećaj" ili "Kako je ovo dobro" je fraza koja je dobila naviše glasova, čak 29%.

seks, afera, prevara,
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Želim te" je opcija koja je dobila 26% glasova.

ŠKOLA STILA ANĐELINE DŽOLI Ovako se nosi crna haljina u stilu najvećih zvezda Holivuda!

"Tako ti je veliki" je opcija koja je dobila 23% glasova, dok frazu "Molim te, nemoj da staješ" najviše želi da čuje 22% muškaraca.

 

Ranije ove godine britanski tabloid sproveo je anketu i koje fraze muškarci najviše mrze da čuju u toku akcije u krevetu, a to je: "Je li ušao već?" za koju se odlučilo 36% ispitanika ankete.

Najbolja tri saveta kako da napravite idealne kombinacije sa najefektnijim detaljima!

AUTOR: Cosmopolitan/M.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 13:07 - 03.09.2019. 13:41 Kada je odeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogrešiti. Foto: Shutterstock, ilustracija To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi