NEĆETE VEROVATI KADA PROČITATE! Muškarci sa ovom veličinom penisa pružaju NAJJAČE ORGAZME!

Slažete se?

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne tako mali broj muškaraca nije zadovoljan veličinom svog polnog organa. Neke studije su otkrile da čak 45 odsto pripadnika jačeg pola nije zadovoljan svojim "dimenzijama", a da je pritom 85 odsto njihovih partnerki potpuno zadovoljno sa veličinom partnerovog polnog organa.

Međutim, čak ni oni muškarci koji se ne mogu pohvaliti ogromnim dimenzijama ne treba da očajavaju, naime, imamo dobre vesti za njih.

U razgovoru za portal Dail Dot, seksualni terapeut Elizabet Megrat objasnila je kako penisi sa manjim dimenzijama mogu kod žena izazvati veće seksualno zadovoljstvo i pravu neočekivanu senzaciju.

OBRATITE PAŽNJU, SAMO OVE POZE SU BEZBEDNE! Evo koliko je zapravo OPASNO imati seks tokom trudnoće!

"U slučaju partnera sa manjim penisima primećena je veća želja da se zadovolji partnerka, a pored penetracije dobar seksualni čin čine i kvalitetna predigra kao i trenuci nakon seksa".

REŠITE SE ZABLUDA! 3 opasne istine o braku koje vam niko neće reći!

Megrat je takođe dodala da su muškarci sa manjim polnim organom veći avanturisti u seksualnom smislu i da su skloniji eksperimentisanju sa novim stvarima.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Seksolozi u ovom slučaju partnere savetuju da budu kreativni i bez straha isprobaju sa različitim seksualnim igračkama poput vibratora i prstenja za penis. Ključna stvar u celoj priči je da nikako ne biste smeli osećati stid zbog specifične anatomije već u dogovoru sa partnerkom istražiti najbolje opcije kako bi sam seksualni čin bio što bolji i kako bi oba partnera više uživali.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi