PROMOVIŠU GA SVETSKE ZVEZDE Novi trend koji je uzeo maha - POTPUNO BEZ ŠMINKE! Džej Lo, Andriana Lima, Lejdi Gaga, ali i domaće dive (VIDEO)

Neka svaka od nas pokaže pravo lice

Andrijana Lima
Foto: Instagram/adrianalima

Da su se žene već umorile od svakodnevnog tereta lepote, govori činjenica da su se mnoge zvezde našle pred objektivima potpuno bez šminke. 

Nekako se čini da je obaj trend uzeo maha, pa se sve više njih pojavljuje u prirodnom izdanju.

Iako se svuda pojavljivala,  manje više sa minimalnim mejkapom, Dženifer Lopez još mlađe, možda i lepše izgleda bez šminke. Momenat je "uhvaćen" u teretani (gde mesta šminki nema!), ali ga je Džej Lo objavila na svom Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 Andrijana Lima spada u jednu od najlepših žena sveta, a njeno lice bez šminke očarava nevinošću. Procenite sami koliko lepote nosi u prirodnom izdanju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 Možda na ovoj fotografiji ima blagi sjaj za usne, ali to bi bilo sve. Lejdi Gaga već neko vreme vodi kapmpanju protiv filtera i veštačkih lepotica. Nadamo se da će pobediti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 Naša Ana Nikolić, uvek specifična. Nikada nije krila pravo stanje stvari, kako u životu, tako i o njenoj fizionomiji. I dok se nakon porođaja borila sa viškom kilograma, nije krila to ni na društvenim mrežama. Ana je pokazala da ima harizmu i bez šminke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

 Kako je stekla titulu supermodela, druga joj satisfakcija o lepoti nije potrebna. Ipak, ovom fotografijom poslala je poruku ženama da se ne opterečuju glamuroznim izdanjima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mira
  17/03/2020 - 15:34
  da, da na instagramu se ne zna koja je leosa i mladja..a kad ih snimi paparaci to su prosecne zenetine cak i sa svojom armijom ulepsivaca, botoksima, hijaluronima, teretanama, dijetama i lagodnim zivitom...ps Sofija...ruzno pace..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi