JOŠ MI NJENE REČI ODZVANJAJU U GLAVI Dečko me je jutros zaprosio, a onda je mama videla prsten! Zgrozila se i rekla rečenicu zbog koje mi je stala knedla u grlu

Šok ispovest.

Prsten, venčanje, veridba, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

Žestoku internet raspravu izazvala je jedna žena zbog svoje priče o veridbi.

 

Evo kako glasi njen problem:

- Tri godine sam u vezi sa dečkom koji me je jutros zaprosio. Prsten koji mi je dao sam mu već pokazala i rekla mu da mi se dopada. Košta 15 funti (oko 2000 dinara). Nemamo nešto puno novca i nisam htela da se on oseća loše zbog toga, uostalom, novac nam je potrebniji za mnogo važnije stvari. Bila sam presrećna kada me je zaprosio, ali kada sam prsten pokazala mami bukvalno se zgrozila zbog tako jeftinog prstena i rekla mi je da se ovo ne važi kao veridba. Ja inače čak i ne volim nakit i nisam neki materijalista, pa mi izbor prstena uopšte nije bio važan, ali sada me je mama bacila u dilemu. Ko je ovde u pravu? - glasi njeno pitanje na forumu.

Ogromna većina forumaša poručila joj je da ignoriše mamu. Pogledajte OVDE ispovest žene koja je orgijala sa bogatašima.

- Skup prsten nije garancija srećnog braka. Šteta što ti je mama upropastila veridbu - pišu joj, mada ima i malobrojnih koji su na maminoj strani.

- Možda je kupio jeftin prsten za slučaj da ga odbiješ? Mislim, 15 funti je stvarno prejadno, stvarno je mogao da se isprsi za neki bolji - poručuju joj. Pogledajte OVDE ispovest poznate eskort dame.

A šta vi kažete, da li je cena prstena važna?

Svadba, Venčanje, Mladenci
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi