"PONEKAD MISLIM DA ĆU OSTATI ZAUVEK USAMLJENA!" Deset godina izbegavala je seks zbog bola! Iskrena čitateljka ima važnu poruku za vas!

"Hoću li ikad naći muškarca koji će razumeti?"

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ima 32 godine i već 10 godina izbegava seksualni odnos jer pati od vulvarnog vestibulitisa - bola usled vaginalnog dodira ili nadražaja.

 

- Izbegavam seks svih ovih godina. Nikad nisam bila samouverena u svoju seksualnost, iako sam iskusila kratak seksualni period sreće pre nego što sam se razbolela. Takođe imam i mnogo poteškoća da se uzbudim, jer znam da ću iskusiti bol - kaže nam Danka P. iz Beograda.

"AKO STE MISLILI DA ĆU DA VAM BUDEM SLUGA, PREVARILI STE SE!" Majci prekipelo pa sastavila cenovnik! Ovoliko traži za čišćenje kuće – NA DAN!

Prostitutka, seks, prostitucija
 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Prijatelji mi kažu da sam posebna i da imam mnogo drugih kvaliteta. Sigurna sam da bih sa pravom osobom mogla polako povratiti svoje samopouzdanje, ali mi je teško da poverujem da bih mogla da nađem muškarca koji bi razumeo moje stanje. Ponekad mislim da ću zauvek ostati usamljena. Htela sam da vas obavestim da ovo stanje uništava stanje mnogih mladih žena - ističe Danka.

"VERENIK ME OSTAVIO DVA DANA NAKON PROSIDBE ZBOG FEJSBUKA!" Tužna ispovest devojke: Kada je video šta tamo pišem, odmah ME OSTAVIO!

Odgovor: Da li ste svesni da vam akreditovani seksualni terapeut može pomoći u ovoj situaciji? Postoje načini lečenja vulvarnog vestibulitisa i stručnjak vam može pomoći da vam bude prijatno da sa partnerom imate seks bez penetracije. Seks je mnogo više od penetracije, i važno je da naučite da budete otvoreni prema širokoj raznolikosti erotskih povezanosti.

 

Setite se da je centralni fizikalni fokus vašeg seksualnog zadovoljstva - mesto gde se nalaze glavni seksualni nervni završeci - vaš klitoris, koji bi trebalo da je van domašaja vaših vulvarnih problema. Ako vaš partner ne zna drugačije od uobičajenog seksualnog odnosa, naučite ga. Pokažite mu šta vam odgovara. Zbog toga ne treba da se osećate krivom. Uostalom, možete vežbati i da partnera zadovoljite oralno, manualno i drugim nepenetrativnim metodama.

Ako imate vašu životnu priču koju želite da podelite, pošaljite nam na mail redakcije zivotneprice@alo.rs

Iskrena ispovest domaćice u pismu koje bi trebalo da pročita SVAKA ŽENA ukoliko želi srećnu porodicu!

AUTOR: Korisno/M.M. DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:00 Vreme leti, vreme prolazi, šta nam ostaje... Foto: Shutterstock, ilustracija U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti: "Moje dame, Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi