ODNEO VRAG PRELJUBU Ispovest oženjenog muškarca: Počeo sam da se viđam sa njom neobavezno, a onda sam se napio i priznao joj sve, ali postoji jedan ogroman problem!

Prešao se u proceni

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Na portalu Ispovesti.com, oglasio se jedan muškarac svojom pričom. Ne može se reći da je neuobičajena, ali šta je činiti kada se situacija zakomplikuje na ovaj način?

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
 Foto: Shutterstock

Pre dve godine sam počeo da se viđam neobavezno sa jednom devojkom koja pritom uopšte nije u tom fazonu. Pomenuću da sam oženjen i imam decu. Mislio sam viđaćemo se 2, 3 meseca i kraj. Međutim svaki put me je sve više privlačila. Dugo mi je bilo svejedno i mislio sam samo na seks. Posle sam počeo da uživam.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

Međutim, devojka je mnogo više od seksa... Obrazovana, pametna, kulturna, lepo vaspitana i za današnje vreme normalna i drugačija. I prija mi toliko, da sam samog sebe sklanjao od razgovora sa njom. Čak sam se i povlačio na mesec dana... Nisam joj davao povoda da me zavoli, nisam joj nikad ništa kupio. Mada znam da ima emocije. Pre neki dan sam joj pijan poslao poruku da je želim zauvek...

Ne znam šta da radim, a nikad ne bih ostavio porodicu.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi