UBICA ZLOČINACA KOJI JE KUPIO SVET Izbo oca nasmrt, pa mu izvadio srce i sažvakao ga. I niko ga ne krivi!

Na slobodu je pušten 2007. godine, a procenjuje se da je ubio između 70 i 100 drugih kriminalaca

Pedro Rodrigez Filho, Foto: Youtube/Printscreen

Serijski ubica koji je izvršio više od 70 zločina, a zatvoriti ga u zatvor zapravo je značilo pustiti ga na slobodu. To je zato što Pedro Rodriges Filho nije poput drugih, on ubija isključivo zločince.

Pedro Rodriges Filho postao je poznat nakon što je rešio da počne da ubija serijske ubice. Analitičari koji su se bavili njegovim slučajem ustanovili su da je on "savršeni primer psihopate", navodi Viralnova.

Pedro je nasilje osetio još dok je bio u majčinom stomaku. Svakodnevno maltretiranje i fizičko nasilje nad njegovom majkom od oca, ostavile su posledice i na Pedra. Već po rođenju, lobanja mu je bila oštećenja od silnih udaraca i šutiranja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Let Them Fight Podcast (@let_them_fight_podcast) on

Već u Pedrovoj četrnaestoj godini bilo je jasno da nije kao druga deca. Nakon što je njegov otac otpušten zbog krađe hrane, Pedro je rešio da se osveti nadležnom koji je bio zadužen za očev otkaz tako što ga je ubio.

Nakon toga bio je prinuđen da živi u konstantnom bekstvu. U celoj toj frci uspeo je da se zaljubi. U pitanju je bila devojka pod imenom Marija Aparesida Olimpija. Međutim, Mariju je ubila lokalna banda, i to neposredno pre Pedrovog 18. rođendana.

Svoje tinejdžerske godine proveo je u osveti. Želeo je da oni koji su mu oduzeli ljubav plate za svoje zlodelo.

Nakon što je njegov otac monstruozno ubio Pedrovu majku mačetom, Pedro je rešio da ni njemu ne ostane dužan. Kako mu je otac bio u zatvoru, Pedro ga je pri jednoj poseti izbo nasmrt. Zatim mu je izvadio srce i sažvakao ga.

Uhapšen je i zatvoren, a onda je u brazilskom zatvoru ubio još 47 osuđenih kriminalaca. U razgovoru sa psihijatrima rekao je da se ne kaje jer veruje da će svet bez njih biti bolje i sigurnije mesto i da nikada nije ubio nedužnog čoveka.

Lokalni zakoni bili su takvi da je Pedro mogao biti osuđen samo na 30 godina zatvora bez obzira na to što je broj njegovih ubistava stalno rastao. Na slobodu je pušten 2007. godine, a procenjuje se da je ubio između 70 i 100 drugih kriminalaca.

Medijima koji su ga sačekali ispred zatvora po oslobađanju dao je obećanje – ubiće sve članove brazilske mafije koji budu imali tu nesreću da mu se nađu na putu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TV Sorocaba | SBT (@tvsorocabasbt) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi