"OBOJE ZNAMO DA JE TO LOŠE, ALI JE OPOJNO I HOĆEMO JOŠ! " Javnost zgrožena pričom mladića koji je bez blama priznao: Varam ženu sa njenom majkom!

Ima zaista svakakvih priča...

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan čovek našao se u prilično nezgodnoj situaciji kada je počeo da se viđa sa svojom taštom. Ništa od toga nije planirao, ali sada ne zna kako da prestane.

 

- Imao sam aferu sa svojom taštom. Oboje znamo da nije u redu, ali u tome ima nešto opojno - priznao je mladić.

Sve je počelo pre tri nedelje na venčanju njegovog šuraka kada su se tašti hulahopke pocepale na crkvenoj klupi.

"NIJE MI DOZVOLILA DA SE OPROSTIM SA NJIM!" Bolna priča devojke zašto nije mogla da prisustvuje sahrani njene najveće ljubavi!

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Foto: Shutterstock

- Moj automobil bio je parkiran u blizini i ponudio sam da je odvezem kući da kupimo novi par čarapa. Imam 33 godine i uvek mi se sviđala. Ima 48 godina, ali izgleda deset godina mlađe. Uvek smo se gledali - rekao je. Kada su stigli u njenu kuću, zamolila ga je da joj raskopča haljinu jer to nije mogla sama, a već nekoliko trenutaka nakon počeli su da se ljube.

 

- Zadržala je moj pogled, poljubili smo se. Bilo je magično. Za nekoliko minuta bili smo na njenom krevetu i imali se*s. Bilo je neverovatno, a posle smo požurili na svadbu. Moja žena je komentarisala da nas nije dugo bilo, ali nije ništa shvatila - nastavio je on svoju priču. Tašti je poslao poruku u kojoj joj je zahvalio, a dan nakon joj se javio s idejom da o svemu popričaju kako bi se lakše nosili s grižom savesti.

- Našli smo i ponovili neverovatan se*s. Oboje znamo koliko je ovo loše i koliko možemo povrediti moju suprugu koju jako volim, ali svejedno smo se dogovorili da se vidimo još barem jednom - napisao je za kraj.

"MORAO SAM DA ZNAM DA LI ME JOŠ UVEK ŽELE!" Muškarci konačno priznali zašto varaju svoje partnerke! Razlozi će vas ostaviti bez teksta!

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Foto: Shutterstock, ilustracija

Opravdanja za njegove postupke nema, te ga je oštro osudila jedna žena i poručila mu da odmah mora da prestane s aferom.

 - Verovatno postoje snažne sličnosti između vaše žene i njene majke. To bi mogao da bude razlog zašto je smatrate tako privlačnom. Mnogo majki oseća neko rivalstvo dok njihove ćerke rastu u atraktivne odrasle osobe, ali ovaj postupak vaše tašte zaista je grozan - rekla mu je.

Ispovest mlade devojke koja je bila šokirana ponudom svoje svekrve od koje će vam biti zlo!

AUTOR: Beograd/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 14:00 Jedna mlada je otkrila kako njena svekrva od nje traži da potpiše ugovor u kojem stoji da će imati samo jedno dete. Ako ne pristane na ovaj bizarni zahtev, mladoženjina mama neće platiti njihovo venčanje.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi