"ŠTA SI RADILA PO CEO DAN!" Muž došao kući i zatekao opšti haos! Odgovor supruge na situaciju naučio ga je pameti za ceo život!

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

Brak
 Foto: Shutterstock

Česte su rasprave između supružnika o tome ko šta i koliko radi. Posebno ako muž odlazi na posao, a žena ostaje da vodi brigu o kući i deci.

 

Kako je između jednih supružnika svađa stigla do velikih razmera, žena je odlučila da muža nauči na malo drugačiji način.

Pročitajte ovu poučnu priču:

Muž je došao kući s posla i našao troje svoje dece napolju u dvorištu, još u pidžamama, blatnjave, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po celom dvorištu. Vrata ženinog automobila su bila otvorena, ulazna vrata kuće takođe, a nigde nije bilo psa.

"ULETI U SOBU KAO NINDŽA DOK SMO INTIMNI!" Nesrećna žena ispričala pakao kroz koji prolaz: Svekrva stalno ulazi u sobu dok ima seks sa mužem!

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
 Foto: Shutterstock

Ušavši u kuću, pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je radio najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudopera je bila nakrcana prljavim sudovima, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa peska. Brzo je krenuo na sprat.

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

 

Iz kupatila je tekao potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih peškira, voda je tekla iz lavaboa, a u kadi je bila prljava voda prepuna pene. Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni celim kupatilom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmejala mu se i pitala ga:

“Dragi, kako ti je bilo na poslu?”

Gledajući je u neverici, pitao ju je:

“Šta se ovde dogodilo danas?”

Ona se opet nasmejala i rekla:

“Znaš kada svaki dan dođeš nervozan sa posla i izdereš se na mene “šta si radila po ceo dan?!”?”

On kaže: “Znam!”

“E, pa danas to nisam radila!” – reče ona i nastavi da čita.

Javnost zgrožena pričom mladića koji je bez blama priznao: Varam ženu sa njenom majkom!

AUTOR: The Sun/M.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 13:00 Ima zaista svakakvih priča... Foto: Shutterstock, ilustracija Jedan čovek našao se u prilično nezgodnoj situaciji kada je počeo da se viđa sa svojom taštom. Ništa od toga nije planirao, ali sada ne zna kako da prestane. - Imao sam aferu sa svojom taštom.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi