POTRESNA ISPOVEST M.P. Ne znam da li sam silovana! Bacio me na krevet, a zatim jahao dok nije sv*šio...

"Slučaj nikada nisam prijavila policiji!"

Devojka, žena, stres
Foto: Shutterstock

Tridesetogodišnja M.P. progovorila je za naš portal o nemilom događaju kada ju je na seks prisilio dugogodišnji prijatelj. Naša sagovornica od tada pati od depresije, napada panike i nakon brojnih terapija ne dolazi do odgovora da li je silovana.

Mirko i ja se poznajemo još od osnovne škole. Nekoliko puta smo se poljubili, ali naš odnos nije prelazio granice drugarskog. Čak je dok se nije dogodio taj užas redovno dolazio u moj dom na rođendane i slavlja.

Sve se dogodilo jedne noći nakon što smo "blejali" sa ekipom u kraju. Imala sam tada dvadeset i pet godina... Prošla sam kroz još jedan raskid, a Mirko je bio moje rame za plakanje i savetnik.

Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Foto: Shutterstock

Popili smo po dva piva i otišli kod njega da gledamo film. Nakon što se završila romantična komedija, pao je poljubac, a ja sam se tada zapitala zašto nikada našem odnosu nisam dala šansu. Nastavili smo razgovor, a on me je nekoliko puta pomilovao po grudima, kada je nastavio rukom da se kreće ka mom međunožju, zamolila sam ga da prekine. Nije stao, a ja sam revoltirano ustala sa kreveta.

Međutim, on me bacio nazad na krevet, zavrnuo mi suknju, skinuo gaće, ušao u mene i nasilno me jahao. Jakim stiskom mi je držao glavu, a ja se nisam micala, samo sam pakala. Ne znam koliko je sve to dugo trajalo, ali i duša i telo me jednako bole kada se toga sećam isto kao što me je tada bolelo. Njegovo svršavanje u mene bilo je bučno i jednako agresivno, a onda je sišao  sa mog izmučenog tela i zapalio cigaretu. Nisam se pomerala neko vreme, a onda sam uplakana istrčala iz njegovog stana.

Tuga, raskid, nesreća, suze
Foto: Shutterstock

Nedeljama sam plakala, a kome god sam pričala šta mi se dogodilo nije me razumeo. Počeli su napadi panike i suicidne misli. Bila sam kod ginekološkinje, a ona me je upitala šta sam radila kod njega tako kasno i šta sam imala na sebi... Ljudsko nerazumevanje i moja slabost doveli su me do tačke pucanja. Već godinama sam na lekovima, a ni dan danas sebi ne mogu da objasnim da li sam silovana. Posete psihoterapeutu ne pomažu. 

Od tada nisam sposobna da verujem muškarcima i ne mogu  da stupam u normalne emotivne odnose. Sa Mirkom više ne komuniciram, slučaj nisam prijavila policiji...

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi