"SVEKAR ME ZAPROSIO, MORALA SAM DA PRISTANEM!" Snajka se udala za rođenog oca muža zbog dobre penzije, a posle se desilo nešto od čega će vam biti zlo!

Prvo ga je odbila, a zatim je pristala iz interesa da se uda za njega, ipak, to nije bilo sve

Mlada, svadba, bežanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Na društvenim mrežama pojavila se bizarna ispovest jedne žene. Ona je ostala bez muža, a nakon njegove smrti, njen svekar ju je zaprosio.

 

Prvo ga je odbila, a zatim je pristala iz interesa da se uda za njega, ipak, to nije bilo sve.

- Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stari.

"SVEKRVA JE PRISTALA DA NAM PLATI SVADBU, A ONDA JE DALA USLOV..." Ispovest mlade devojke koja je bila šokirana ponudom svoje svekrve od koje će vam biti zlo!

Žena, tuga, razvod
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nakon što je moj muž napustio ovaj svet pre 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja dece, obaveza…

Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost. Inače svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru.

"REKLI SU MI DA NIKADA NEĆU MOĆI DA RODIM DETE!" Neverovatna priča žene koja je rodila sina, a došla je u bolnicu zbog grčeva jer je mislila da ima grip!

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mesec dana sam se lomila, razmišljala i na kraju pristala.

 

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, pre mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se venčali nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno tako je bilo do pre mesec dana.

 

Jednstavno desilo se, niti se ja niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i TE potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog. Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da svremena na vreme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… pokoj mu duši. Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene, tako da…"

"VERENIK ME OSTAVIO DVA DANA NAKON PROSIDBE ZBOG FEJSBUKA!" Tužna ispovest devojke: Kada je video šta tamo pišem, odmah ME OSTAVIO!

Ukoliko imate vašu životnu priču koju želite da podelite sa nama, pišite nam na adresu zivotneprice@alo.rs

Svaki ŠAMAR je nasilje! Evo zašto najčešće žene trpe nasilnike!

AUTOR: Alo.rs/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 11:51 - 15.08.2019. 16:01 Jedan je dovoljan Nadežda Biljić, Foto: Printscreen Nasilje u bilo kom vidu postaje sve učestalija zamena za normalnu verbalnu komunikaciju u kojoj se rešavaju problemi.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi