"VERENIK ME OSTAVIO DVA DANA NAKON PROSIDBE ZBOG FEJSBUKA!" Tužna ispovest devojke: Kada je video šta tamo pišem, odmah ME OSTAVIO!

"Zaista sam mislila da je naša veza veoma dobra"

Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ispovest devojke iz Australije po imenu Ada o tome kako joj je Fejsbuk upropastio veridbu prenosimo u celosti:

Uvek sam mislila da me moj verenik Rob posmatra kao boginju. Jako mu se dopalo to što radim u velikoj korporaciji gde sam visoko pozicionirana i imam veliki tim iza sebe.

 

Ne jednom rekao mi je kako obožava da posmatra kako svi odmah zaćute i upere pogled u mene kada uđem u prostoriju. Zaista sam mislila da je naša veza veoma dobra. Možda ne savršena, ali veoma dobra. Da nisam to mislila, nikad ne bih ni prihvatila njegovu prosidbu.

Iskrena ispovest domaćice u pismu koje bi trebalo da pročita SVAKA ŽENA ukoliko želi srećnu porodicu!

AUTOR: Korisno/M.M. DATUM I VREME: 04.08.2019. 14:00 Vreme leti, vreme prolazi, šta nam ostaje... Foto: Shutterstock, ilustracija U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti: "Moje dame, Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod.

 

Unapred sam se radovala tome što ću život provesti sa njim i već smo planirali i porodicu.

Veridba je bila divna. Obožavamo da planinarimo i jednom takvom prilikom, dok sam zastala da se divim pogledu, Rob me je ščepao za ruku, rekao mi da me voli i izvukao prsten. Bila sam presrećna, iako ne i iznenađena jer se već raspitivao kod moje sestre oko toga koji mi je omiljeni dragi kamen (dijamant, naravno!).

"IMALA SAM SAMO JEDNU MENSTRUACIJU U ŽIVOTU!" 2019. rekli su mi da imam redak kancer i da NIKADA neću imati dece! Nisam slušala lekare i desilo se ČUDO!

Prsten, venčanje, veridba, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sledeće večeri, pozvali smo najbliže prijatelje na večeru da proslavimo veridbu. Bilo je super, ali onda je moja prijateljica Dženifer rekla kobnu rečenicu. Pričali smo onako usputno o Fejsbuku, kada mi je ona rekla: "Ti si nekad tako agresivna tamo".

 

ISPOVEST MILENE IZ NOVOG SADA JE NEŠTO NAJGORE ŠTO ĆETE PROČITATI DANAS! Mužu stalno oprašta prevare, a ono što je rekla o njihovoj deci izazvaće GNEV KOD SVAKE SRPKINJE!

Videla sam izraz na Robovom licu. Vidite, on mrzi društvene mreže i nema nalog ni na jednoj. Čak slabo zna i kako funkcionišu. Rekao mi je da je kroz naloge na Fejsbuku i Instagramu svoje dve sestre uvideo da su društvene mreže "zlo" i da ne želi ništa sa njima.

 

Elem, Dženifer, nesvesna tih naših razgovora, pitala je Roba šta kaže na moje ponašanje na Fejsbuku. Odgovorio je kratko: "Ne znam, ja slabo stojim sa društvenim mrežama", i nastavili smo razgovor u drugom smeru. Noć se završila prijatno.

MENSTRUACIJE SU JOJ BILE TOLIKO BOLNE DA JE MISLILA DA ĆE UMRETI "U meni je raslo čudoviste, lekari nisu hteli da me pogledaju! Jedva sam našla doktoru koja mi je spasla život!"

Međutim, sledećeg dana Rob je otišao rano, bez pozdrava, što nije tipično za njega. Kasnije me je pozvao i rekao mi da moramo da razgovaramo. Došao je kući ranije i praktično mi rekao da je užasnut onim što je video na mom Fejsbuku.

- Ti si tamo sasvim druga osoba. Imaš podle komentare, otrovno komentarišeš šta je ko obukao, koliko ko ima novca i slično - rekao mi je.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi