IZBEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU! Ova 4 znaka vole samo sebe! NIkada ništa nećete dobiti od njih, ISKORISTIĆE VAS!

Ova četiri znaka vole samo sebe i od njih ništa nećete dobiti, sem ako oni nemaju neku korist od toga

Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis
Foto: Shutterstock, ilustracija

Neke znakove treba izbegavati ako želite da vas poštuju.

 

Ova četiri znaka vole samo sebe i od njih ništa nećete dobiti, sem ako oni nemaju neku korist od toga

Ovan

Ovan misli da je najpametniji i najbolji i zbog toga nije baš lako biti s njim u vezi, a i među prijateljima nije omiljen. Premor, stres i ljubavna brige, ali za ova dva znaka stiže dobar PRILIV NOVCA!

Uglavnom misli samo na sebe i svoje potrebe i na svoje zadovoljstvo. Uvek je on taj kojem je potrebno više pažnje, novca, vremena, ljubavi.

Zato, ako ne možete da tolerišete ovo, nemojte očekivati od njega da će da se promeni. Neće.

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik
Foto: Shutterstock

Vaga

Vaga misli da je najbolja, najlepša i da se svi njoj dive. Ako nije baš tako, onda bi bar trebalo da svi razmišljaju samo o njoj.

Bitno joj je da bude u centru pažnje. Vaga ne odustaje ako nije tako, jer mora nekako da privuče pažnju, bilo da je to lepa odeća, priča ili nešto što će zadiviti sve prisutne. Oni imaju NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU, donose radost gde god se pojave!

Lav

Naravno da se na ovoj listi nalazi i Lav. On živi za pažnju drugih ljudi.

Zbog ega, ljudi ne mogu da podnesu uvek njegovu energiju. Ipak, on nema lošu nameru, jer je jedno veliko dete koje želi da svi uvek gledaju u njega. Ženu u ovom horoskopskom znaku ne možete lako da ZAVEDETE! Postoji i razlog

Potruduće se da Vas uvaži dok god zna da ste posvećen prijatelj ili partner, ali on sve meri prema sebi i uvek će gledati svoj interes. Ne očekujte da Vam pomaže, da čini neke usluge, jer nema vremena za druge.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Ima svoj svet i gleda da odradi svoje obaveze, ne obazirući se na druge ljude. Ništa ga ne remeti, na putu ka cilju. Ako je njemu lep dan, onda je lepo vreme, ako nije, onda nikom nije. Muškarci u ovom znaku NIKADA NE PRAŠTAJU prevaru, kod njih NEMA POPRAVNOG!

Teško prihvata sugestije i savete, smatra da je njegov stav najispravniji i uradiće uvek onako kako on misli da je najpametnije.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi