VIKEND HOROSKOP DO 16. SEPTEMBRA U subotu zaboravite na velike planove jer nije vreme za nove početke, a evo šta vas očekuje u nedelju!

Napravite dobre planove za subotu i nedelju...

devojke, drugarice, smeh, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Merkur će napraviti konjunkciju sa Venerom u petak popodne. S obzirom da se ova konjunkcija odigrava u znaku Device, možemo uživati u mentalnim aktivnostima, komunikaciji sa drugima, pisanju ili čitanju. Bitno je da stvorimo laganu atmosferu koja poziva na igru i smeh, umesto da namećemo drugima svoje mišljenje. Ovo može biti i slika ljubavnog susreta ili poruke od neke nama drage osobe.

 

 

Istog dana, Sunce će napraviti trigon sa Plutonom tako da nam ovaj aspekt donosi snažan osećaj unutrašnje snage i moći, što nam omogućava da se hrabro suočimo sa izazovima. Budi se velika energija koja nas vodi do potencijalno značajnih transformacija, odnosno velikih postignuća ukoliko je usmerimo u pravom smeru. Da bismo mogli da materijalizujemo sve što dolazi sa Plutonom, neophodno je da smo snažno integrisani i sposobni da se suočimo sa svim strahovima i izazovima.

NE MOGU DA SE SUZDRŽE OD MUKE I BESA Sledeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u celom Zodijaku!

Beograd ljubav
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U subotu će Mars napraviti opoziciju sa Neptunom tako da će nam biti potrebna velika prisutnost u svemu što radimo. Ono što je tipično za ovaj aspekt Marsa i Neptuna, jeste da nam na jednom nivou može stvoriti konfuznost, dezorjentisanost ili gubitak sa realnošču, dok nas na drugom nivou vodi u maštanje, sanjarenje i idealizovanje. Ovo nije dan za donošenje novih odluka, za nove početke i preduzimanje inicijative – već je dan za meditaciju, kreativno izražavanje, a možemo se i fizički aktivirati i povezati sa vodom kroz plivanje ili ronjenje.

ŽIVEĆE U BEDI Ovih 5 znakova često ostanu bez dinara u džepu! Njih novac neće!

Istog dana Venera i Merkur će ući u znak Vage. Budući da se Venera vraća u znak svog sedišta, period koji je pred nama će probuditi ženstvenost i nežnost, balansirajući naše odnose. Sve će biti u simbolici ljubavi, lepote i imaćemo potrebu da se umetnički izrazimo.

SEBI SU UVEK NA PRVOM MESTU Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima znaju kako da uživaju u životu!

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Budući da će i Merkur ući u znak Vage, potrebno je da u komunikaciji sa drugima negujemo ljubaznost i razumevanje. Možda ćete biti inspirisani da napišete poeziju, neko ljubavno pismo ili estetski poslažete stvari. Otvorite se za ljubav i neka ona pronađe put do vas.

 

 

Nedelja je dan kada će Mesec ući u znak Ovna, donoseći nam novu i svežu energiju. Mamiće nas da izađemo napolje, fizički se aktiviramo i krenemo u akciju. Postoji volja da se stvari menjaju, a u prvi plan možemo staviti želju za uspehom. Pokažite svoje liderske sposobnosti i budite samouvereni u svemu što budete radili. “Hrabrome pomažu i zvezde”.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka nikada ne bi oprostili prevaru!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 13:00 Odmah pronađite jednog za sebe! Foto: Shutterstock Od svih 12 horoskopskih znakova, Rakovi najviše polažu na vernost! Oni obično teže dubokoj, emotivnoj i stabilnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj prevara ne nalazi mesta.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi