DA LI SE ČESTO BUDITE NOĆU? Evo nekoliko trikova koje možete da probate da biste zaspali! San je zagarantovan!

Buđenje usred noći nas ponekad frustrira.

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako se često noću probudite i onda vam misli ne dozvoljavaju da ponovo zaspite, osećate se kao da je već jutro i mozak vam radi "300 na sat", pokušajte ovako da pomognete sebi.

 

Sat vremena mira pred spavanje

Ali, stvarno mira! Ugasite društvene mreže, ne započinjite nikakav važan razgovor sa partnerom ili prijateljima, potrudite se da se opustite. Prigušite svetlo u prostoriji u kojoj boravite pre spavanja, jaka svetlost ne dozvoljava organizmu da se "pripremi" za spavanje.

Ako mobilni telefon morate da ostavite uključen, barem mu smanjite ton, videćete ako vas neko zove ili piše, ali vam neće "zvrckati" svakog časa.

SNOVI ZNAJU TAJNE LJUBAVI Ako vam se u snovima pojavljuje stalno ista osoba, očekujte ovo u bliskoj budućnosti!

 

Ukoliko pre spavanja volite da čitate ili gledate seriju ili film, potrudite se da njihov sadržaj ne bude uznemirujuć, već da vam prija.

OD NJIH SE BUDIMO U ZNOJU Saznajte značenje najčešće sanjanih noćnih mora!

Piće, energgetsko piće, umor, učenje, stres
Foto: Shutterstock, ilustracija

Probudili ste se, šta sad?

Zvučaće neobično, ali probajte da se ne koncentrišete. Ni na šta! Najčešće, kada se noću probudimo, mozak odmah kreće u pitanja - zašto ne mogu da spavam, šta me je probudilo, koliko još sati imam pre nego što moram da ustanem?

 

Pozitivne misli

Ne odustajte, možda će vam biti potrebno 15-20 minuta da ponovo utonete u san. Zato to vreme posvetite sebi. Ponavljajte pozitivne stvari u sebi. Pozitivne misli i osećanje zahvalnosti ili zadovoljstva dobro su "okruženje" za san.

Vodolije očekuje ozbiljan sukob sa partnerom, a ovaj znak imaće uspešan poslovni sastanak koji rezultira dobrom zaradom!

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate OVAN (21.3 - 20.4) Posao Stižu naizgled pozitivne vesti vezane za posao i to od osobe s kojom već sarađujete.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi