GLOBALNA KRIZA U ASTROLOGIJI Prognoze priznatog britanskog astrologa: Kada će se završiti pandemija koronavirusa?

Od avgista i septembra, nove mere

horoskop, zodijak, astrologija
oto: Shutterstock, ilustracija

Svako ko pomno prati godišnje i mesečne horoskope zna za ime Bernara Ficvaltera. Predviđanja uticajnog britanskog astrologa čekaju čak i oni koji su čitav život bili krajnje skeptični prema horoskopu. On zaista "sve zna".

Dajemo reč profesionalcu.

Zašto se globalna kriza dogodila?

Sve je to povezano sa ciklusom Saturn-Pluton: bilo je to 1914, 1947, 1882, a ponovo je stiglo 2020. godine. Zanimljivo je da je nakon 1914. godine došlo do epidemije „španskog gripa; posle 1947. godine, na mnogim mestima na Zemlji bila je epidemija polilija; 1982. godine prvi put smo se sreli sa HIV/AIDS-om, a sada imamo korona virus.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada će se završiti pandemija korona virusa?

„Možda u leto. Trenutno Mars naizmenično prolazi pored Jupitera, Plutona i Saturna, a čini se da svaki od njih pogoršava situaciju. Pored toga, Jupiter se 5. aprila približava Plutonu - tada će sve četiri planete stajati veoma čvrsto. U maju - junu planete će se početi lagano razilaziti, a avgusta - septembra počećemo da uvodimo nove mere (možda ćemo do tada imati nove testove ili vakcinu?)

smak sveta
Foto: Shutterstock

Na kraju godine vratićemo se na prvobitnu lokaciju Jupiter-Saturn-Pluton, ali ovaj put planete neće biti tako blizu i mi ćemo biti spremni za to. Mislim da ćemo do početka 2021. sve završiti, moći ćemo iznova da započnemo graditi svoj život. 2021. godina će biti teška i stresna - svet će se obnoviti! Godina 2022. biće zabavnija, lakša i razigranija. Nadajmo se!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi