SRPSKA PRESTONICA BELEŽI SVE VEĆI NAPREDAK Mirković: Beograd ima odgovornu vlast i prosečnu platu od 576 evra

Predstavljeni rezultati rada

Aleksandar Mirković, SNS,
Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

 

Beograd u poslednje četiri godine beleži napredak u svim oblastima, a ono što je za građane najbitniji je prosečne plata u gradu porasla na 576 evra, izjavio je danas šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

 

On je novinarima u centru grada, gde je danas zajedno sa omladinom beogradskog odbora SNS predstavio rezultate rada te stranke, rekao da je u vreme prethodne vlasti prosečna plata u Beogradu bila 460 evra.

Aleksandar Mirković, SNS,
Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

 

Takođe je govoreći o rezultatima istakao i da se ravnomerno razvijaju sve beogradske opštine, renoviraju trgovi, ulice, gradi vodovodna i kanalizaciona mreža.

Kako je naveo, dok su Dragan Djilas, Vuk Jeremić, Boris Tadić i "ostala klika Demokratske stranke" vodili Beograd, nezaposlenost je u prestonici bila 25 odsto, a danas je 11 odsto.

 

"Mi kao odgovorna vlast jesmo zadovoljni ovim rezultatima, ali ne nameravamo tu da stanemo već ćemo se truditi, sledeći odgovornu politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da nastavimo da razvijamo naš grad i da putem investicija, otvaranja radnih mesta, stabilne ekonomije od Beograda napravimo baš onakvu prestonicu kakvu smo dugo iščekivali i sanjali", rekao je Mirković.

 

Ocenio je da je neverovatno to što oni koji su ranije vodili i "upropastili" Srbiju i Beograd danas pokušavaju sebe da predstave kao dobročinitelje kojima je stalo do Beograda.

Aleksandar Mirković, SNS,
Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

 

"Na svu sreći, građani Beograda i cele Srbije nisu naivni, ne pate od amnezije i jako dobro znaju da je Đilas, dok je vodio Beograd, isključivo i jedino mislio o sebi, svojim interesima i o tome kako da se dodatno obogati", rekao je Mirković i dodao da je Đilas svojim firmama samo u periodu svog mandata obezbedio 500 miliona evra profita.

 

Mirković je istakao da Beograđani danas imaju odgovornu vlast koja je, kako je rekao, pre svega njihov prijatelj i saradnik.

"Imaju ljude koji Beograd vole i za njega se bore iz dana u dan. Uveren sam da će naredni izbori na kom god nivou budu održani i kad god, pokazati da je rezultat, program i svakodnevna borba za bolje sutra građana Beograda ono što građani prepoznaju i da će SNS kao i mnogo puta do sada ubedljivo trijumfovati", zaključio je Mirković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi