POMENUO VOJSKU KOSOVA! Haradinaj iz senke ukopava Beograd! Izustio nedopustivo!

Haradinaj je govorio i o Specijalnom sudu za zločine tzv. OVK i dodao da odluku o formiranju tog suda u kosovskom parlamentu treba preispitati

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, poručio je danas svom mogućem nasledniku, Aljbinu Kurtiju, da mu se sviđa ideja reciprociteta sa Beogradom, ali i da bi ukidanje takse na proizvode iz Srbije bez priznanja kosovske nezavisnosti zauzvrat bila kapitalna politička greška.

HARADINAJ U NAJVEĆOJ PANICI DO SADA Preplavio ga je osećaj straha! Srbima poručio: "Zaustavite ovo ludilo".

Haradinaj je to rekao novinarima nakon sednice vlade u tehničkom mandatu i dodao da nisu samo porezi politika, već su to i stavovi kojima je Priština, kako je rekao, "Kosovo održala nezavisnim, što je omogućilo donošenje odluke o reformisanju kosovske vojske, o Trepči. . . "

NA RAMUŠOVE PRETNJE ODGOVORIO SRPSKI MINISTAR ODBRANE I PORUČIO Ludilo je kada dokazani ubica Haradinaj govori o miru! Što jača Vojska Srbije to će mir na Balkanu biti sigurniji, a Srbi bezbedniji!

"Što se tiče reciprociteta, sviđa mi se ideja, ali neka porez ostane. Ako Pokret Samoopredeljenje pravi reciprocitet, ne razumem zašto ne bi trebalo da nastavimo sa oporezivanjem i iznenađen sam stavom svakoga ko vrati srpsku robu bez dobijanja priznanja, jer to bi bila kapitalna politička greška", rekao je Haradinaj, prenela je Gazeta Expres.

Haradinaj je govorio i o Specijalnom sudu za zločine tzv. OVK i dodao da odluku o formiranju tog suda u kosovskom parlamentu treba preispitati.

"TO LUDILO TREBA ZAUSTAVITI ŠTO PRE" Haradinaj otvoreno zapretio Beogradu! Uspaničio se zbog Rusije i Kine, a onda pomenuo oružje!

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi