OD NJEGA TREBA SVI DA UČIMO Ovo je klinac koji je nasmejao Srbiju! U kameru rekao ono što svi želimo, a niko ne sme da izovori (VIDEO)

Carina

Maturant
Maturant, Foto: Facebook Printscreen

 

Slavlje u školskim dvorištima širom zemlje, pa i preko! Maturanti puštaju glasnu muziku, veseljem se opraštaju od školskih obaveza, nesvesni toga da su veći problem one koje tek dolaze.

Negde su već organizovane maurske proslave, negde će uskoro biti. U slučaju srednjoškolaca, ova je matura nešto ozbiljnija. Mnogi upisuju fakultete, neki u gradovima izvano onih u kojima su odrasli. To često podrazumeva i odvajanje od porodice, preuzimanje ekonomisanja na sebe, sticanje novih odgovornosti i zadataka kojima većina tek treba da ovlada.

Među maturantima ima i onih zabrinuih koje muči neizvesnost budućnosti. Pitanaj o ispravnim odabirima se samo roje - prav fakultet, pravi cimer, pravi put...

Naravno, ima i onih koji kroz život idu sa osmehom, spremni da prihvate ono što im život nametne.

U jednoj anketi među Banjalučkim maturantima našao se i momčić koji je zasmejao Balkan i dao najoriginalniji odgovor na temu. On neće studirati, već će da preprodaje ono što su roditelji već stekli. I nema brige!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi