OVAKVU IZDAJU NEĆE ZABORAVITI DO KRAJA ŽIVOTA Povela mamu na medeni mesec, a onda su joj ona i muž zabili nož u leđa...Još se nije oporavila

Nesvakidađnja priča

venčanje, mladenci, svadba
venčanje, mladenci, svadba, Foto: shutterstock

Loren Vol (34) iz jugozapadnog Londona je doživela upravo tako nešto. Ona je imala samo 19 godina kada se udala za radnika na aerodromu Pola Vajta sa kojim je sedam meseci pre venčanja dobila ćerku.

Njena majka Džuli, koja sada ima 53 godine, finansirala je njeno venčanja sa 15 hiljada funti, a ćerka Loren, kako bi joj se zahvalila, povela ju je na dvonedeljni medeni mesec u Devon, piše "Dejli mejl".

Osam nedelja kasnije, njen suprug Pol se iselio iz zajedničkog doma, a nakon devet meseci njena majka Džuli je rodila njegovo dete i objavila da su njih dvoje u vezi.

"Pol se oduvek sjajno slagao sa majkom. Ali nikada nisam u tome videla bilo šta čudno jer je ona bila njegova svekrva pa sam mislila da se ophodi prijateljski prema njoj", rekla je Loren.

Druga ćerka razotkrila preljubu

"Često su se smejali zajedno, ali nisma brinula zbog toga. Ko bi?", dodala je Loren koja je naglasila da se potpisi na venčanom papiru još nisu ni osušili, a njen brak je pukao.

Preljubu njene majke i bivšeg supruga razotkrila je njena sestra koja je u majčinom telefonu pronašla poruke koje je ona razmenjivala sa Polom.

Kada je Loren rekla majci za njih, Džuli bi joj uzvratila: "Ti si luda".

Ali Loren nije želela da odustane, pa je i supruga suočila sa izdajom koja više nije mogla da se krije.

Kada je saznao da njegova supruga "sve zna", samo je prebledeo i izašao iz kuće, ostavivši Loren samu sa ćerkicom.

"Majka je trabalo da me voli i štiti"

Loren je vezu majke i bivšeg muža ocenila bolesnom.

"To je jedna od najgorih stvari koje majka može da uradi ćerki. Pol je možda bezobrazan mladoženja, ali ona je moja majka. Trebalo je da me voli i štiti više nego bilo ko drugi", poručila je Loren.

Loren koja radi kao menadžer, upoznala je Pola kada je imala 18 godina. Sreli su se u lokalnom baru. Prišao joj je, pitao da narednog dana idu u bioskop i ubrzo su počeli da se zabavljaju.

Nisu dugo čekali ni na venčanje, a dok su razmenjivali zavete, njena majka ih je ponosno gledala.

"On je rekao da će voleti zauvek", prisetila se Loren koja se "osećala čudno kada je saznala za vezu majke i Pola", a koja je doživela šok kada je na ulici ugledala majku u drugom stanju.

Majka joj je tada rekla da je stomak posledica ciste!

Pokušala je i da je zavara tvrdeći da je zatrudnela sa drugim muškarcem, ali joj ćerka nije poverovala.

Ali Lorene je očigledno dosta tolerantna s obzirom da je bila na venčanju Pola i Džuli, 2009. Rekla je da je to uradila zbog svoje ćerke.

Majka je nakon venčanja pokušala da popravi odnos sa Loren, koja je na kraju progovorila sa njom, ali joj nikada nije oprostila.

Pol nije ni pokušao da joj se izvini!

Loren je sada srećna u novoj vezi i čeka četvrto dete.

Džuli je za "Dejli mejl" rekla da je ona u "braku sa Polom i da njihova veza nije afera".

On nije želeo da komentariše.

Plus! Kako je jedan muškarac izdao čuvenu pevačicu i njihovog sina:

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi