ENGLEZI O LUKI JOVIĆU Beg iz izolacije se čuo po svetu, a poznati tabloid je naročito zanimalo zbog koga je to učinio

Da beg Luke Jovića iz karantina nije samo ostao u okvirima Srbije, govori i tekst čuvenog britanskog "Sana".

Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Instagram/lukajovic

Jedan od najčitanijih listova je pre svega pojasnio situaciju - kako se igrač Reala našao u velikim problemima, posle izlaska iz karantina u želji da vidi svoju, kasnije će se objaviti, trudnu devojku Sofiju Milošević.

Čak su naveli i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kojom je upozorio srpskog reprezentativca da mu preti zatvor.

"San" zatim kreće sa osvrtom na sve bivše momke 29-godišnje manekenke. Prvi je očekivano Adem Ljajić, bivši igrač Fiorentine, Rome, Torino, sada u Bešiktašu. Navode da se očekivao brak, te da su bili miljenici srpskih medija, ali da su 2018. raskinuli posle tri godine veze. 

Spominju i "romansu" sa Viktorom Troickim, te da je bila povezivana sa Duškom Tošićem i hrvatskim internacionalcem Antom Rebićem.

U narednom poglavlju se piše o njenoj karijeri. Sa 175 cm i dugim nogama je primećena još sa 14 godina, a uspela je da se probije do modnih pista Njujorka i Milana, radivši pre svega za robnu marku Moskino i dizajnera Džeremija Skota.

Onda je došao i "sočan" deo - skandali!

Konkretno, ispričali su ovdašnjim medijima poznatu priču o Luki koji ostavlja majku njegovog prvog deteta, sina Davida, Anđelu Manitašević, a da se uveliko paralelno viđao sa Sofijom, što sam fudbaler poriče.

Sa prošlosti su prešli na sadašnjost, u kojoj manekenka i fudbaler čekaju bebu i to su radosno objavili dan nakon beg iz karantina.

Za kraj su ponovo podsetili da Luki preti boravak u zatvoru, ali da je otac Milan branio sina argumentima da je na dva testa na korona virus bio negativan, ali da ako je potrebno da ide u zatvor, onda će se povinovati zakonu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi