"AKO LUKA TREBA DA IDE U ZATVOR, NEKA IDE U ZATVOR!" Jovićev otac progovorio o nemarnosti svog sina, a potom se osvrnuo i na novu snajku: "On nije kabadahija!"

Fudbaler Real Madrida je izazvao gomilu kritika na njegovo ponašanje usled situacije u kojoj se naša zemlja nalazi

Milan Jović
Milan Jović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Njegov otac Milan Jović je svestan da je njegov sin pogrešio koji kao svaki roditelj podržava svoje dete čak i kad je cela zemlja okrenuta, sa pravom, protiv njega,

Devojka srpskog reprezntativca je pre neki dan objavila da njih dvoje čekaju bebu, a Lukin otac je presrećan.

"Što nisam srećan i što da ne budem?"- zapitao se na početku Milan Jović, a zatim šta su radili Luka i Sofija.

"Sofija nije izlazila da proslavlja rođendan zato što je u drugom stanju. Luka nije šetao i proslavljao u gradu, već je bio sa svojom devojkom kod kuće. Oni su u njegovom stanu i mi se redovono čujemo. Za sada je sve dobro".

Njih dvoje su ušli u vezu krajem leta prošle godine, ostali članovi porodice Jović imali su priliku da upoznaju snajku, a Milan još uvek nije stekao utisak o Sofiji:

 

"Dopadalo se nama ili ne, mi smo tu da podržimo Luku. On je punoletan, prošao je dosta toga u životu i siguran sam da može da razmišlja svojom glavom. I da nam se na sviđa, ne bih rekao sinu i došao u sukob sa njim. Vreme će pokazati da li je Sofija dobra ili ne. Dok je bila sa nama, bila je mirna osoba kao sve ostale. Ne delim osobe na visokoj i niskoj nozi ili po nekim drugim podelama. Sofija je dolazila kod nas kući, bila je kod nas u selu. Čujemo se svakodevno, podrška smo svom detetu. Ako se Luki dopada takav život pod svetlima reflektora, zašto se ne bi svidelo nama? Podržaćemo ga, nemamo prostora da se bunimo" - rekao Lukin tata, koji otkriva da o  svadbi još nisu razmišljali, jer čekaju da se završi ova situacija u državi.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

O Sofijinom ljubavnom životu se mnogo piše u mediji, Milan ističe da ne procenjuje ljude iz stvari koje su radile u prošlosti:

"Pisalo se svašta, ne ulazim u tuđu prošlost, niti znam, niti sam video. Ono što nisam video svojim očima ne mogu da potvrdim. To je moj stav. Mi smo razumna porodica".

Napadač Real Madrida je u žiži srpske javnosti zato što je prekršio pravila samoizolacije i vanredne mere Vlade Srbije, on je privatnim avionom došao u Beograd.

Luka Jović
Luka Jović, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

 

Luka je isticao da je zbog netačnih instrukcija o ponašanju i samoizolaciji postupio kako je postupio, iako smo pisali da ne govori istinu jer je potpisao dokument koji ga obavezuje na samoizolaciju.

"Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira što je bio negativan došlo je do nesuglasice i nije najbolje razumeo da ne može da napusti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može da izađe. Nije mislio da zbog miliona može tako da se ponaša i da šeta gradom ili slično. Nije kabadahija. Ispalo je da je jedan veliki kriminalac. Ako treba da ide u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem sa predsednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogrešio, ali on je došao u Beograd i sedeo u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su pre nekoliko meseci. Ni trudna Sofija ne može da izlazi iz stana" - rekao je Milan za "pulsonline" i dodaje:

"Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska. Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje".

Povezane vesti

 • Korisnik: sanja
  22/03/2020 - 16:56
  A sta je on,crveno slovo?Prekrsio je zakon,sleduje mu zatvor,pa i treba da ide u zatvor.
 • Korisnik: Vlado
  22/03/2020 - 15:14
  Mlad i naivan ! Zaljubio se u aždaju !
 • Korisnik: Nes
  22/03/2020 - 13:17
  Njegova pomoc nije potrebna Srbiji. Vise bi pomogao da je ostao tamo odakle je I dosao. Sta Sam ja imam pare I mogu da radim sta hocu. Narodu je dosta vise takvih.
  • viktorija @Nes
   22/03/2020 - 15:34
   Dajte ljudi ne budite zli i pakosni. Mlad je , živeo je napoju, nije upoznat u potpunosti sa situacijom. Sem toga, nije bio pozitivan dva puta.Mladić je za primer,sportista itd. Treba da dobije novčanu kaznu, došao je da pomogne svojoj porodici, narodu Srbije sa donacijama itd. Ostavite ga na miru, neka uživa sa svojom devojkom i roditeljima. Pustite te šuplje priče.... u ovim teškim trenucima kada je Srbija na počečtku "ludila Korone". Pogrešio je, ali nikoga nije ugrozioDosta više pljuvanja
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi