NIJE BILO UŽIVANJA Savićević nije došao ćerki na svadbu, ona najzad skupila hrabrosti da ispriča kako je izgledao taj dan!

Sve je prošlo po planu.

Savićević sa ćerkom
Savićević sa ćerkom, Foto: Facebook/Tamara Kapisoda

Domaća javnost već dugo bruji o proslavljenom fudbaleru Dejanu Savićeviću, koji nije došao na venčanje svoje ćerke Tamare koja se udala prošlog meseca, dok se uveliko spekuliše da je razlog za to - njegova partnerka Jelena Babić.

- Sve je bilo kako smo planirali i organizovali. Drago nam je da smo sve naše emocije podelili sa bliskim ljudima, što nam je svakako dosta značilo i stvorilo lepe uspomene na taj dan - rekla je Dejanova ćerka za crnogorsko izdanje "Gracije", pa dodala:

- Potrudili smo se da svima bude ugodno u svakom smislu i pokušali smo da sve protekne u najboljem redu. Naravno, kao po običaju, mi smo “najmanje uživali” jer smo se trudili da sve bude kako smo zamislili, ali kada je sve krenulo onda smo se i mi opustili i ispalo je baš onako kako smo želeli.

Tamara i Dejan Savićević
Tamara i Dejan Savićević , Foto: facebook/Tamara Savićević

Tamara je imala šta da kaže i o detetu koje je dobila sa izabranikom, fudbalerom Aleksandrom Kapisodom.

- Majčinski osećaj sve čini lakšim. To me čini jakom, zbog nje i idem na spavanje i ustajem ujutru srećna. Svaki dan sa kćerkom je novo iskustvo i najviše uživam dok je dojim. Ta toplina i povezanost majke i deteta ne može da se poredi ni sa čim - istakla je ona, pa nastavila:

- Nema dirljivijeg i emotivnijeg trenutka od onog kada žena postane majka. Nisam mogla da zamislim da će ova uloga toliko da me ispuni i usreći.

Podsetimo, naširoko se pričalo da Tamara već dugo ne razgovara sa maćehom, ali i o Dejovoj odluci da za venčanje sina ne štedi, dok se na ćerkinom nije ni pojavio.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi