SAVETOVALI MU DA NE NAPUŠTA KREVET, ON PLAKAO OD BESA I OTERAO DOKTORE! Živeo je u sobi 3 sa 3 i slušao zvuk alarma mašine koje upozoravaju na kraj! Siniši drhtala kolena kada je izašao iz bolnice!

Toliko je tvrdoglav da kad nešto zacrta to će i da uradi!

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP

* Šokirao je javnost kada je otkrio da boluje od leukemije

* Posle 40 dana vratio se na klupi Bolonje

* Održao je obećanje

Jedini pobednik dana! Tako je popularni list "Gazeta delo Sport" objavila tekst o legendarnom Siniši Mihajloviću koji je pre 40 dana objavio da mu je dijagnostifikovana leukemija.

Povratak prepun emocija, ovako Mihajlović izgleda posle terapija u bolnici! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 20:47 - 25.08.2019. 21:22 Terapija izgleda daje pozitivne rezultate Siniša Mihajlović, Foto: printscreen * Duel Bolonje i Verone u okviru 1. kola Serije A * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo Pre četrdesetak dana Mihajlović je objavio da boluje od leukemije, zato se privremeno i povukao sa klupe italijanskog orvoligaša.

On je dao svojim igračima obećanje da će biti sa njima na premijeri nove sezone Serije A, a posle velikog ubeđivanja lekara da će biti dobro, on je to ispunio!

"Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ali, želeo sam da budem ovde - prenosi Gazeta šta je rekao Mihajlović svojim fudbalerima.

"Grande mister" se vratio na teren, Italija, Srbija ali i ceo svet je proslavio njegov povratak, to je ovako izgledalo! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 21:38 Forza Siniša! Viktorija i Virdžinija Mihajlović, Foto: printscreen/Ins tagram * Večeras će voditi Bolonju sa klupe * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo Posle 40 dana Siniša Mihajlović će sesti na klupu Bolonje.

Dalje u tekstu se spominju reči Andree di Kara koji je istakao da su svi bili šokirani ali i oduševljeni kada su videli kako Mihajlović ulazi u hotel, a kada je srpski stručnjak progovorio tada su zaplakali.

Zbog prevelikog rizika, doktori su savetovali Siniši da ne napušta bolnicu, a svi koji znaju Mihajlovića nije lako ubediti ga kada je nešto zacrtao. Prvo je insistirao da ga puste, a onda je i "zaplakao od besa" da bi pogledao doktore u oči i rekao:

"Obećao sam i ustaću. Znam sve. Vratiću se za dva dana".

Bilo je odlučeno pre nego što su lekari izneli svoje mišljenje, prirpemili su ga da izađe iz bolnice pa je Siniša vodio Bolonju protiv Verone.

Mihajlović pobegao iz bolnice! Cela Italija na nogama!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:57 - 25.08.2019. 19:13 Dao svojim fudbalerima obećanje koje namerava da ispuni! Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti * Zbog njega su promenili pravilo u Seriji A * Tretman lečenja je uveliko počeo * Ceo fudbalski svet je ostao u šoku kada je otkriveno da Siniša boluje od akutne leukemije Legendarni srpski fudbaleri i trener Bolonje, Siniša Mihajlović, rešio je da večeras predvodi sa klupe svoju ekipu, u prvenstvenom duelu protiv Verone.

Kada je izašao iz bolnice osetio je kako mu drhte kolena zbog 40 dana koje je proveo uglavnom ležeći:

"Poslednjih 40 dana su najgori dani u Mihajlovićevom životu u sobi 3 sa 3, i to slušajući zvuk alarma mašina koje upozoravaju na kraj hemoterapije, antibiotika i tečnosti. Prvih dana pripremio je sebe na ono što će se desiti; šišanje do glave, i ponovni rast kose. Bio je to prvi znak osvete koju njegovo telo pokazuje bolesti" - stoji u tekstu Gazete.

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi