PATRIJARH PAVLE GA JE OSVEŠTAO! Bogorodica otkrila devojčici (13) lekoviti izvor! Čudotvorna voda manastira u kome su nepokretni prohodali, slepi progledali, nemi progovorili!

Majka Božija ga je blagoslovila i prorekla da će lečiti bolesne

 

Manastir Đunis
Manastir Đunis, Foto: Youtube printscreen

Legenda o nastanku manastira Đunisa vezana je za davno predanje o pojavljivanju Majke Božje i izvora svete vode na mestu na kome će kasnije seljani podići manastir.

SRBIJOM HARA VIRUS! Infekcija se strahovitom brzinom širi! Građani se javljaju hitnim službama! Ne znaju šta se dešava!

Predanje o čudotvornoj vodi manastira Đunis potiče još iz 1898. godine. U njemu se kaže da se Bogorodica prikazala trinaestogodišnjoj devojčici, pred kojom se tada otvorio izvor.

Infekcija se strahovitom brzinom širi! Građani se javljaju hitnim službama! Ne znaju šta se dešava!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 07:36 Budite na oprezu! Bolnica, Foto: Alo!/Vladimir Marković U toku je doba godine kada na skoro svakom koraku srećemo osobe koje kijaju i kašlju, te samim tim rizikujemo da se prehladimo. Nagle promene temperature, manjak sna i nepravilna ishrana, uz kontakt sa bolesnim osobama, vrlo lako mogu da izazovu pad imuniteta i prehlade.

Majka Božija ga je blagoslovila i prorekla da će lečiti bolesne.

Majka Božja kazala je tada devojčici da prenese seljanima da na tom mestu podignu crkvu, a da bi označila tačno mesto gradnje, bacila je krčag vode na kamen, koji se, po legendi i svedočenju starijih sestara iz manastira, tokom vremena uvećava i sada se nalazi u maloj crkvi, prvobitno crkvi brvnari, podignutoj 1934. godine.

Crkva, pravoslavlje,
Crkva, pravoslavlje, , Foto: Alo!/Dejan Briza

Manastir Đunis sa Crkvom Pokrova Presvete Bogorodice osvetio je patrijarh srpski Pavle.

Svake godine, 14. oktobra kada se slavi praznik Pokrov Presvete Bogorodice, u manastir Đunis slije se i po nekoliko hiljada vernika, koji žele da prisustvuju bdenju i jutarnjoj liturgiji. Čudesna isceljenja izvorske vode od manastira Đunis načinila su pravo mesto hodočašća.

DELOVI KREMANSKOG PROROČANSTVA KOJE NIKO NIJE OBJAVIO! Predvideli trvenje sa Albancima: Pojaviće se nov narod, rašće ti ljudi iz zemlje, a biće vredni i mnogo lukavi

Meštani okolnih sela prepričavaju da su mnogi nepokretni, pošto su se napili vode sa izvora pored crkve, prohodali, slepi progledali, a nemi progovorili.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Gsp
  14/10/2019 - 21:25
  Samo Bog leci!!! Bog nije rodio I rodjen nije, nema majku ni decu. Marija je bila zena koja je rodila Isusa, Isus nije Bog ni sin Boziji Boze sacuvaj nas od takvih poredjenja, vec je bio poslanik koji je lecio I ozivljavao sa Bozijim dopustenjem.
 • Korisnik: mimi
  14/10/2019 - 15:30
  Jeste veliko je to i blagosloveno mesto.
 • Korisnik: Goga
  14/10/2019 - 12:35
  Samo Bog leči!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi