DEVOJČICA IZ NIŠA NESTALA BEZ TRAGA Mole se svi za pomoć! Neutešna majka u očaju ponavlja jednu rečenicu: Jadno moje dete, neko ju je oteo!

Otac nestale devojčice je u inostranstvu.

nestanak, Niš
nestanak, Niš, Foto: S.I.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz niškog predgrađa Suvi Do, nestala prethodnog dana, nije pronađena u subotu do kasno po podne.

- Prijavili smo policiji, raspisali su potragu, došli su naši mnogobrojni rođaci i prijatelji. Raspitujemo se kod drugarica, pretražuju ljudi teren u okolini naselja, ali bezuspešno. Čekala sam je juče po podne oko 13,00 časova da dođe iz škole, a kasnije sam saznala i da nije bila na nastavi. To ne liči na nju jer do sada gde god da krene javlja se da znamo s kim je. Jadno moje dete, nema druge, neko ju je oteo - jada se izbezumljena majka nestale Monike, Aleksandra.

Otac nestale devojčice je u inostranstvu. Obavešten je, ali ne može ništa da pomogne. Umesto njega angažovao se njegov brat, Aleksandar Osmanović, stric nestale devojčice.

PSIHIJATRIJA NE PAMTI OVAKAV SLUČAJ Pacijentkinja dobila porođajne bolove, doktori nisu smeli da čekaju ni sekund. Pogledajte šta se desilo

- Molim sve poznanike i rođake, komšije, ako su nešto videli da nam što pre jave. Uskoro će mrak i moramo do sutra da obustavimo pretragu, ali ćemo i dalje da se raspitujemo kod drugarica i drugova. Ona je mnogo dobro dete i isključujemo mogućnost da je negde otišla samoinicijativno -Molimo i fondaciju "Tijane Jurić" da se uključi u potragu - kaže Aleksandar Osmanović.

Aleksandara je pri dolasku u svoju Osnovnu školu ,"Dr Zoran Đinđić" otišla u crnoj jakni, ispod sa belom bluzom i crnim pantalonama. Imala je sivi šal i roze patike. Viskoka je oko 170 centimetara i ima crnu kosu i tamne oči.

Ovo je opis koji je majka dala preko društvenih mreža i policiji koja je saopštila građanima, ako je neko primeti da javi najbližoj policijskoj stanici.Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi