GLEDAOCI NE VERUJU ŠTA SE DOGODILO SINOĆ Jedna rečenica je bila dovoljna... Majke Srebrenice NAPALE Marića! Gostu "Ćirilice" ZABRANJEN ulazak u Kanadu! (VIDEO)

Gledaoci "Ćirilice" voditelja i autora Muilomira Marića imali su sinoć prilike da čuju šta se desi onima koji dovedu u pitanje događaje iz Srebrenice i kako je zbog jedne izjave u kojoj je izrazio sumnju napadnut.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: printscreen

U emisiji "Ćirilica" voditelja i autora Milomira Marića govorilo se o Kosovu, Crnoj Gori, otimanju imovine SPC, ali i o događajima u Srebrenici a učesnici su bili novinar i nekadašnji glavni i odgovorni urednik NIN-a Slobodan Reljić, publicista i analitičar Srđan Trifković, istoričar Miloš Ković i analitičar Dejan Vuk Stanković.

Gosti su podsetili da je negiranje događaja u Srebrenici praktično postalo krivično delo iako nikada do kraja nije utvrđeno šta se tamo dogodilo.

To je potvrdio i sam voditelj Milomir Marić podsetivši da je i sam bio žrtva napada nakon što je izrazio sumnju u ono što se tamo desilo, ali i ono što se dan-danas nastavlja.

- Nekoliko puta sam govorio da ne znamo po kom kriterijumu se ljudi sahranjuju u Srebrenici. Svaki čovek koji je umro na teritoriji BiH se pokopa tamo. Ne postoji nikakva komisija. Majke Srebrenice su me odmah napale i Dragan Mektić koji je bio ministar bezbednosti je tražio da mi se zabrani prelazak Drine zbog te izjave - rekao je Marić.

 Na to se nadovezao i Srđa Trifković.

- Meni je zabranjen ulazak u Kanadu zbog istog pitanja - rekao je Trifković.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi