ISPLIVAO SNIMAK LAZANSKOG Putin imao jedan zahtev, a tiče se Vučića, otkriveno šta je to ruski predsednik poručio Srbima (VIDEO)

Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski uručio je kareditivie predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i tom prilikom čuo nešto više od običnog kurtoaznog pozdrava.

Miroslav Lazanski i Vladimir Putin
Miroslav Lazanski i Vladimir Putin, Foto: screenshoot/Facebook

U javnsoti se pojavio video snimak u kojem Lazanski opisuje kako je protekao njegov susret sa Putinom, kao i šta je to predsednik Rusije poručio Srbima.

– Ceremonija uručivanja akreditiva predsedniku Putinu bila je zaista vrlo imrpesivna, od samog dolaska u Kremaljski dvorac, postavljeni su gardisti, zatim govor predsednika Putina koji je najveći deo govora posvetio Srbiji i odnosima sa Srbijom istakavši ulogu predsednika Vučića u odnosima Srbije i Rusije, a nije spomenuo nijednog drugog predsednika, a bilo je još 23 ambasadora koji su davali akreditive – rekao je Lazanski.

– Posle toga usledio je koktel gde smo svi prilazili predsedniku Putinu, on je tada molio da prenesem pozdrave predsedniku Vučiću i izrazio nadu za njihovo ponovno viđanje. Razmenili smo par konvencionalnih rečenica. Razgovarao sam i sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim i savetnikom za spoljne poslove Ušakovim. Svi su se utrkivali ko će da provede više vremena sa Putinom, eto, meni je to pošlo za rukom i jako sam zadovoljan i impresije su fantastične – rekao je Lazanski.

Opširnije pogledajte u priloženom snimku:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi