ZELENOVIĆ BEŽI OD SUDA! Nije se pojavio na zakazanom ročištu, naprasno otišao u Bosnu

Izbegava srpske sudove

Nebojša Zelenović
Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković

Gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, juče je trebalo da se pojavi pred sudskim Većem Višeg suda u Šapcu, u ponovljenom postupku, a na osnovu odluke Apelacionog suda po njegovoj žalbi na presudu Višeg suda po kojoj je Nebojša Zelenović osuđen u drugom stepenu zbog „ nenamensko potrošenih para iz budžeta Grada Šapca u dinarskoj protivrednosti od oko 5 miliona evra“!?

„Prepošteni“ Zelenović nije našao za shodno da se juče pojavi ponovo pred sudskim Većem Višeg suda koje ga je već jednom osudilo za „proneveru gradske kase“, jer je nedvosmisleno utvrdilo da je on, kao gradonačelnik po slovu Zakona o lokalnoj samoupravi najodgovorniji za finansijsko poslovanje!’ I umesto da hrabro istupi pred licem pravde, da pokaže i dokaže svoju nadmoć pred sudom i uopšte državom Srbijom, koju „ svuda i na svakom koraku opanjkava i urušava kroz napade na njene najviše zvaničnike“ – Zelenović je nestao u vidu „ lastinog repa“?!

VUČIĆ MEĐU PRVIMA ČESTITAO! Ursula fon der Lajen izabrana ne čelo Evropske komisije, predsednik se odmah oglasio

 

Odlepršao je čovek“ preko Drine u muslimansku zajednicu, na neko novo bratimljene u grad i gradsku Upravu u Visoko! I to je sve moralo baš juče da se desi, mada je uredno pozvan i obavešten za ročište!

Nije teško pa ne zaključiti, da je ova zvanična poseta Visokom, opet u realizaciji neke „ fantomske međuregionalne saradnje pod pokroviteljstvom Austrijanaca“, mogla da se odloži za neki drugi dan? Ništa niej bilo tako hitno i bitno. Ali je očigledno, da Zelenović ima mentalni problem da se pojavi pred licem pravde, pa je verovatno zbog toga eskivirao pojavljivanje u sudnici. Narod lepo kaže, pošten čovek nema razloga da se bilo koga suda plaši…

Bal vampira ispred tužilaštva!

S druge strane, očigledno i dalje želi da kupuje vreme, pokušavajući na sve načine da nalaz DRI i krivičnu prijavu protiv sebe stavi u arhivu zastarelosti! Neko ko je pošten, nema čega da se plaši, pogotovo što i dalje „ njegov mentor“ u pravosuđu ima „ gomilu sudija i tužilaca spavača“…

A, da bi slučaj „bežanja preko Drine“ bio kompletan, da bi se slučaj sasvim zamaskirao, Zelenović se dodatno pobrinuo: Posetio je, onako usput, i jedan pravoslavni hram, crkvu Svetog Prokopija, u koga su ga odveli domaćini ( muslimani) iz Visokog. To je i uredno prikazano na zvaničnoj internet stranici gradonačelnika Šapca.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi