"SAMO ČISTA I BELA EVROPA" Brisel se hvata za glavu, diplomata Zagreba htela da ispadne pametna pa napravila SMRTONOSAN SKANDAL!

Hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova u petak se "oštro ogradilo" od rasističkih stavova koje je na društvenim mrežama, kako je preneo Index.hr, objavila zaposlena u tom Ministarstvu, Elizabeta Mađarević, koja radi u Ambasadi Hrvatske u Berlinu od početka ove godine.

Eliza
Eliza, Foto: screenshoot/24 sata

"S obzirom na ozbiljne indicije povrede propisa kojima je uređen rad Službe spoljnih poslova Republike Hrvatske, ali i Zakona o državnim službenicima, zaposlena je odmah pozvana u Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova, gde će se, bez odlaganja, utvrditi sve činjenice vezane uz spomenute objave.

Nakon utvrđivanja činjenica, Ministarstvo će preduzeti odgovarajuće mere propisane Zakonom o spoljnim poslovima i Zakonom o državnim službenicima", ističe se u saopštenju Ministarstva, prenosi Hina.

Eliza
Eliza, Foto: screenshoot/Facebook

Kako je preneo portal Index.hr, prva sekretarka hrvatske ambasade u Berlinu Elizabeta Mađarević na svom profilu na Fejsbuku širi rasističke stavove, piše o "beloj Evropi" i o tome kako je samo takva Evropa "čista", širi antimigrantske teze i napada prava LGBT zajednice.

Ubijali smo Srbe, nevernike i pse! Ono što je rekao o svom sinu još je crnje (FOTO)

AUTOR: Fitim Ladrovci DATUM I VREME: 16.08.2019. 21:56 Reči u koje zdrav čovek ne želi da veruje Fitim Ladrovci, Foto: Privatna arhiva Kosovo je najveći regrutacioni centar za islamske teroriste u Evropi. To nije tajna. Jedinica sastavljena isključivo od Albanaca s Kosmeta i dalje ratuje, a važi za jednu od najkrvavijih.

Mađarević je, takođe, tokom godina na nekoliko internet portala objavila tekstove u kojima napada migrante i izbeglice predstavljajući ih kao pretnju hrišćanskoj Evropi, a kritikovala je i Istanbulsku konvenciju, hrvatskog premijera Andreja Plenkovića kao i nemačku kancelarku Angelu Merkel.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi