"NISU ONI NAŠI, NEGO MILOVI" Crnogorci KAPA DOLE! Evo šta će raditi dok Đukanović bude SLAVIO "OLUJU"

Predsednici Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije i članovi predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević prisustvovaće ispred manastira Krušedol Danu sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji", poručuju iz DF u saopštenju u kojem kritkuju vlast zbog odlaska u Knin.

Crnogorska vojska
Crnogorska vojska, Foto: Profimedia

"Tako će oni koji predstavljaju tradicionalnu Crnu Goru i koji se bore za vrednosti naših predaka biti sa svojim narodom na Danu sećanja na srpske žrtve, dok će naslednici Sekule Drljevića i politike crnogorskih ustaša biti na obeležavanju Oluje", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

DF podseća da su pre 24 godine, u zločinačkoj akciji Oluja hrvatski ekstremisti pobili hiljade Srba, a da je proterano više od 250.000.

Milo Đukanović
Milo Đukanović , Foto: AP Risto Bozovic

DF kritikuje vlast u Crnoj Gori koja, kako kažu, ponovo šalje svog predstavnika u Knin "da učestvuje u ustaškom piru i proslavlja najveće etničko čišćenje u Evropi nakon Drugog svetskog rata".

BUGNADO NAD SARAJEVOM! Pojavio se jeziv fenomen, formiraju se "crni stubovi"! Čim padne mrak kreće PLESANJE koje ledi krv u žilama!

"Time su pljunuli i na svaku žrtvu iz Crne Gore koja je nastradala od strane hrvatske vojske i paravojske, na mučenike iz Lore koji su ubijani na najmonstruozniji način", navodi DF i poručuje da taj koji bude prisustvovao obeležavanju Oluje ne predstavlja Crnu Goru, već samo "marionetski, izdajnički režim i Mila Ðukanovića".

Jasno je da je i većina građana Crne Gore ogorčena zbog namere vlasti da slavi zločine nad srpskim narodom, zaključuje DF.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi