ČULI STE ZA VERONIKU, LAŽNU MEDICINSKU SESTRU Dr Goran kod koga su je pronašli mrtvu, o Srbima je govorio sve najgore..."Hrpa smeća, hrpa go**na, hrpa..." (VIDEO)

Bili su veoma čudan par.

Goran Jusup
Goran Jusup, Foto: Printscreen/Youtube

Završena je obdukcija tela Veronike Pecolaj, lažne medicinske sestre koja je u hrvatskoj javnosti poznata iz slučaja obrovačkog dr Gorana Jusupa.

Kako javlja Zadarski.hr, obdukcija tela pokazala je da se 26-godišnja Pecolaj, koja je u četvrtak oko 23 sata pronađena mrtva u stanu dr Jusupa, ugušila hranom. Time je isključena mogućnost počinjenja krivičnog dela.

Obdukcija je sprovedena na Odeljenju patologije bolnice u Splitu.

Komšija: Jusup je rekao da se ugušila hlebom

Još juče je objavljeno da je uzrok smrti, prema neslužbenim informacijama, gušenje. Nen prvi komšija za "Večernji list" prepričao je kakav je susret imao sa Jusupom veče pre.

- Video sam ga kako kuca po vratima i traži pomoć. Rekao je da se ugušila hlebom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, ali u to nisam sto posto siguran. Policija je došla, kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su dolazile policija i hitna, oni su stvarno imali problema - rekao je komšija.

Priča o doktoru i lažnoj sestri otkrivena u aprilu

Podsetimo, u aprilu ove godine javnost je prvi put čula za doktora Jusupa iz Obrovca i njegovu medicinsku sestru. Prilog o njima objavila je emisija "Provereno".

Doktorov nastup i uvredljiv rečnik u najavi "Proverenog" šokirali su javnost, kao i mlada Veronika koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra iako ni sama nije znala gde je završila medicinsku školu.

Novinaru je rekla da je završila školu u Zadru, ali nije mogla odmah da se seti koju jer je, kazala je, imala loša iskustva sa školom.

U jednom trenu se ipak prisetila pa je rekla da je završila medicinsku školu Vladimira Nazora u Zadru (koja nije medicinska škola, nego gimnazija). Ispostavilo se da ona zapravo uopšte nije medicinska sestra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi