OTAC UHAPŠENOG SRBINA ROŠIĆA Mučenjem moga sina žele da iznude optužnicu Radoičiću za ubistvo Olivera Ivanovića!

Usled neviđene torture Nebojšin sin pokušao je sebi da oduzme život.

Nebojša Rosić
Nebojša Rosić, Foto: printscreen/youtube

 

U cilju iznude priznanja kojim bi optužio potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića i državu Srbiju za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića moj sin izložen je neviđenoj torturi koja traje gotovo godinu dana, izjavio je Nebojša Rošić, otac uhapšenog Marka Rošića.


„Kada sam pre dva dana bio u poseti kod Marka rekao mi je da ne može više da izdrži i da mora da mi kaže da trpi neviđenu tortutu, kako fizički tako i psihički. Od trenutka kada su ga odveli odavde, krenulo je fizičko maltretiranje, tukli su ga i pravili selfije sa njim.

 

Tokom višečasovnog ispitivanja jedan od policajaca koji se predstavio kao Besim, rekao mu je: „Marko, treba da kažeš da su Milan Radoičić i država Srbija organizovali i učestvovali u ubistvu, a mi ćemo te odmah pustiti. Ukoliko to ne priznaš, bićeš osuđen na kaznu zatvora od pet do deset godina“, kaže Nebojša Rošić.

 

On je naglasio da na takvu ucenu Marko nije pristao, iako je i dalje bio izložen batinama, a tortura je nastavljena do današnjeg dana.

 NATO NA SAMRTI, EVROPA NA IVICI PROVALIJE?! Vučić uživo iz Ženeve obelodanio šta se dešava iza kulisa u visokim diplomatskim krugovima: Merkelova je ostala zatečena!

Pre tri meseca je u Gnjilane došao isti taj Besim sa još jednim istražnim policajcem koji mu je rekao: „Marko, pomozi ti nama i mi ćemo tebi“. Naravno da ih je i tada odbio i rekao da bez prisustva svog advokata ne želi da odgovori na bilo koje pitanje. Pitam se zato dokle će ovo da traje i još koliko će Marko ovo moći da istrpi, jer se nalazi u veoma lošem psihičkom stanju, a pokušao je da sebi oduzme i život“, rekao nam je Rošić i dodao da je veoma zabrinut za bezbednost svog sina.

DRAMATIČNE POSLEDICE Klimatski neprijatelj koji izaziva pravu katastrofu! Balkan strahuje!

 

 

BONUS VIDEO PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi