FEKALIJE PLIVAJU PO MORU, ZMIJE "MAFIJAJU" PO PLAŽI! Ove godine nikad gori "ugođaj" u Crnoj Gori, a krivi im srpski mediji! Jadno! Evo kako pokušavaju da se "operu"!

Od kako je počela letnja sezona srpskim medijima samo pristižu fotografije, žalbe i drugi dokazi da je u Crnoj Gori nikad gore ovog leta.

Petrovac na moru crna gora more
Petrovac na moru crna gora more, Foto: S. Stepanović

Naime, nakon što su se u našim medijima pojavili dokazi da po moru plivaju fekalije, te da se zmije opušteno šepure po plažama, kao i najnoviji primer njihovog terora koji su sproveli nad porodicom sa dvoje dece, tamošnja vlast mediji pokušali su na jadan način da se operu preko svojih medija.

Pokušali da svoj neuspeh pripišu navodnoj antikampanji koja se, po njihovim rečima, vodi u Srbiji. Na njihovom poznatom portalu objavljen je sraman tekst u kojem se navodi da smo mi krivi za njihov neuspeh ove sezone.

Prenosimo vam deo u kojem kažu da iza svega stoje mediji i turističke agencije. 

 

- Jedva čekaju neku informaciju da razrade i izdignu na neki mnogo viši nivo. Međutim, i naši mediji su u prethodnom periodu negde malo doprineli tome. Sigurno i u nekim drugim destinacijama u okruženju imate incidente, gde neka kanalizaciona cev u toku sezone pukne i izlivaju se fekalije. Ali, bili smo svedoci da su takve vesti naši mediji prenosili i tokom jula i avgusta, kao da je to najvažnija vest. Znam da postoji svest tog ekonomskog patriotizma, pa u drugim destinacijama, ako im se tako nešto dogodi u sezoni, a dešavaju im se takođe havarije, njihovi mediji to prećute, ili to bude marginalna vest.

 

Očigledno je da im ove godine ne ide dobro, pa pokušavaju da se operu, ali, po svemu sudeći, niko nije "pao s kruške".

 

 • Korisnik: Sasa
  24/06/2019 - 13:13
  Ko je lud da ide kod njih na more pored Grcke! 😀
 • Korisnik: flamantes
  24/06/2019 - 12:08
  Kad je toliko loše što uopšte idete u Crnu Goru?
 • Korisnik: Lela
  24/06/2019 - 11:51
  Ne ide im, jer su svojim bezobrazlukom prema nama njihovoj braci- srbima, oterali srpske turiste.A uvek smo bili korektni prema njima i srdacni sto se tice njihovog dolaska kod nas. I bice nas sve manje tamo. O higijeni da ne govorim. A cene ko na Azurnoj obali. Ko li ce im odrzavati turizam?!
 • Korisnik: R Markovic
  24/06/2019 - 11:36
  Vlast u Crnoj Gori organizuje cepanje srpske zastave i otimanje srpskih svetinja. Tuku naše sportiste. Tuku naš narod i sve što može loše da napravi srpskoj državi i narodu to rade. Plus toga, što im je sve užasno prljavo a usluga ispod svakog nivoa i hiće da im Srbi dođu na letovannje. Nemam nameru da vršim lošu promociju ali svako stavi prst na čelo kad ide da se odmori jer to košta...
 • Korisnik: Pera Detlic
  24/06/2019 - 11:34
  Nikad na more u Crnu Goru.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi