NAJGORA FOTOGRAFIJA LIDERA KOJU JE SVET IKADA UGLEDAO Kim Džong Un sedi u stolici dok ga okružuju devojčice! Smeje se, a ljudi se zgražavaju zbog jednog detalja (FOTO)

Na fotografiji se vidi kako severnokorejski lider sedi u stolici, sa rukama prekrštenim na grudima, a okružuju ga devojčice u gimnastičkoj odeći.

Kim Džong Un, Foto: Associated Press

Lider Severne Koreje Kim Džong Un posetio je Dvorac učenika u Pjongjangu, gde su ga severnokorejski mediji fotografisali u krugu devojčica u suzama.

SLUŽBE ZA VANREDNE SITUACIJE JAVLJAJU! Serije eksplozija u fabrici "Kristal", gust oblak se nadvio nad gradom, izdato UPOZORENJE - Doći će do novih udara!

Na fotografiji se vidi kako severnokorejski lider sedi u stolici, sa rukama prekrštenim na grudima. Lidera okružuju devojčice u gimnastičkoj odeći i praktično svaka od njih plače. Pored njega se nalazilo najmanje 30 dece, i nijedno dete se nije smešilo.

Mediji navode da je to reakcija učenica na posetu visokog zvaničnika koji kod njih izaziva veliko poštovanje.

 

U članku se navodi kako je Kim Džong Un oštro kritikovao projektante Dvorca, kao i sve učesnike u rekonstrukciji zgrade.

 

Tehničko projektovanje sala apsolutno nije u skladu ni sa njihovom namenom ni sa konačnim ciljem u sferi obrazovanja, smatra Kim Džong Un.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi