FOLKERKA BRUTALNO ISPROZIVALA MLAĐEG KOLEGU, A ON JOJ UZVRATIO: Dara: Svilar je mrtav! Dušan: Ko je ta Bubamara?

Čini se da je novi estradni rat na pomolu, bar ako je suditi prema prozivkama koje je Dara Bubamara uputila Dušanu Svilaru!

Dušan Svilar
Foto: Printscreen/RTS

Naime, pevačica se pre dva dana u emisiji „Zvezde Granda“ našla u ulozi mentora, pa je, komentarišući svog kandidata, rekla da on ni po čemu ne podseća na Dušana Svilara, budući da je nekadašnji pobednik ovog takmičenja, kako se izrazila, „mrtav“, aludirajući na njegovu energiju na sceni.

Dara Bubamara
Foto: printscreen

Međutim, čini se da taj komentar nije preterano potresao Svilara, koji je za „Alo!“ istakao da se ne pronalazi u Darinim rečima i da odavno ne gleda šou-program koji ga je proslavio.

- Ko je ona uopšte? Ne znam da li je dotična mislila na mene kada je rekla da je Dušan Svilar mrtav? Nisam jedini pevač sa tim imenom i prezimenom. Postoji još trojica mojih imenjaka i prezimenjaka - rekao je on i dodao:

Subotica dočekala Davora
Foto: B. Vučković

- Odavno ne pratim to takmičenje i ne gledam „Zvezde Granda“. Ne znam šta se dešava ni ko šta komentariše. Dotičnu ne poznajem lično, tako da ne vidim zašto bi ona mislila na mene kada me nikada nije ni videla ni upoznala - kaže Svilar za „Alo!“.

Iako je i sam bio deo ovog, najvećeg muzičkog takmičenja u našoj zemlji i odneo pobedu u trećoj sezoni, kaže da ga to više ne zanima, te da ne prati nove takmičare i aktuelnu sezonu.

- Zaista nemam vremena. Nedavno sam imao koncert „Tri tenora - ljubavne priče“ u Beogradu i Novom Sadu. Bavim se pevanjem na drugi način i trudim se da svoju karijeru ne gradim na bestidni i besramni način - rekao je za „Alo!“ Dušan Svilar.

Dušan Svilar
Foto: screenshot

Podsetimo, Dara je u emisiji „Zvezde Granda“ za drugi krug takmičenja pripremala mladog Tarika Jašara (17), koji je uspeo da dobije pet glasova i osvoji direktan prolaz.

Kako su se svi članovi žirija složili da je Tarik mlad, lep, talentovan i lepo vaspitan, uporedili su ga sa Dušanom Svilarom, koji je u trećoj sezoni „Zvezda Granda“ pobedio.

- Tarik liči na Svilara - konstatovao je Saša Popović, sa čime su se složile i ostale kolege u žiriju. Svi osim Dare Bubamare. 

- Lepši je od Svilara! Mislim, lep je i Svilar, ali je nekako malo mrtav! - dodala je Dara bez blama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi