"NAIĐU ČARKE I SVAĐE" Edita Aradinović progovorila o odnosu sa sestrom Indirom: Ovo je istina o njihovom odnosu

Svako ko ima brata ili sestru zna ovo.

Edita i Indi
Foto: Instagram/Printscreen

Pevačica Edita Aradinović napravila je pravu noć za pamćenje u jednom beogradskom noćnom klubu gde je po prvi put u javnosti pokazala kako izgleda nakon što je smanjila usne, a ujedno i otkrila koja je istina o njenom odnosu sa sestrom Indi.

- Bila sam previše ozbiljna zbog implanta u usnama, nije mi se sviđalo kako izgledam kada se smejem. I onda sam u dogovoru sa mamom i dragim ljudima prevagnula da ih smanjim i sad se osećam mnogo bolje. Ranije sam bila u fazonu što veće to bolje, ali sam sad shvatila da to ne ide uz mene i moj karakter - rekla je Edita.

Edita Aradinović
Foto: Foto: Instagram/printscreen

Takođe pevačica je otkrila u kakvim je odnosima sa sestrom Indi, s obzirom na to da sve češće objavljuju zajedničke fotografije na društvene mreže.

- Provodimo dosta vremena u studiju zajedno i često smo zajedno. Nas dve nikada u životu nismo bile u lošim odnosima ili da ne pričamo, mislim sestre smo - kaže Edita, a o nekadašnje prepirkama sa Indi tvrdi:

- Svako ko ima sestru ili brata zna da sa njima ne možeš da budeš u lošim odnosima. Naiđu nekad male čarke i svađe, ali mi se volimo i ne bismo mogle da ne pričamo.

Edita Aradinović
Foto: Foto: Instagram/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi