"I KRAVA SE SAKRIVA U ŽBUNJU KAD IMA SE*S" Nada Topčagić oplela po rijalitijima: "Alo, ljudi! Pa sakrijte se"

Hit!

Nada Topčagić
Nada Topčagić, Foto: Screenshoot Youtube

Folk zvezda Nada Topčagić veliki je protivnik potpunog ogoljavanja pred kamerama, te je ujedeno i veliki kritičar rijalitija u kojima su intimni odnosi postali svakodnevnica.

Štaviše, pevačica je u totalnom moralnom posrnuću videla i uzrok svih nesreća u svetu, pa samim tim i skorašnjih zemljotresa, koji su pogodili region.

- Čovečanstvo je u krizi! Nešto mora da se desi da se stane u kraj tome... Kad se samo setim kad je bilo bombardovanje, kako smo bili svi jedno, svi smo disali, svi smo bili po podrumima, sve smo delili, da imamo parče hleba, da nas ne ubiju avioni, da bombe nas ne zatru... Znači, neka promena mora doći... Ja kad se iznerviram umem da kažem, aaaa ovi zemljotresi nisu za džaba... Jer čovečanstvo je otišlo... Ljudi, kad je mogao se*s direktno da bude da gledaš ti se*s, drmaju se jorgani, klimaju se kreveti... Pa, alo! Ljudi, sakrij! I krava, i životinje, pa se sakriju u žbunju, pa rade to, a ovo sine, cupa-cupa-cupa-cupa... Užas, ideš u jutarnjem programu... Protiv toga sam, ja sam jako protiv toga i kažem, neka vremena moraju doći, mora doći do teške promene da bi mi svi sebe cenili - poručila je pevačica.

Povezane vesti

 • Korisnik: miki
  08/12/2019 - 19:00
  Nazalost Nado, sad se cene oni sto vise cupkaju.
 • Korisnik: GISKA
  08/12/2019 - 17:17
  BRAVO.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi