JEDNU STVAR O NJEMU NIKO NIJE ZNAO! Oduševio je Srbiju kao Boško Bubamara u "Porodičnom blagu", a danas je neprepoznatljiv! (FOTO)

Ne možemo zaboraviti i simpatičnog bivšeg osuđenika!

Ljubiša Barović
Ljubiša Barović, Foto: Screenshot Youtube

Mnogo velikih likova nam je podarilo "Porodično blago". Od Tike i Đoše do Trajka i Bebana, od Listera i Jeze do Branda i Čupke, od Kokana, Miće i Bise do Zlatka, Miksera i Ruške.

 

Možemo ovako unedogled nabrajati, a kada već pominjemo sva ta epizodna remek-dela od karaktera ne možemo zaboraviti i simpatičnog bivšeg osuđenika, Boška Divljaka zvanog - Bubamara.

A PREDVIĐALI SU JOJ USPEŠNU KARIJERU! Glumila je u Porodičnom blagu, pobegla sa Kosova '99, a onda nestala! Pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

Bubamaru igra poznati glumac Ljubiša Barović, a ono što je malo znano široj publici jeste da Ljubiša ima podjednako slavnog sina u glumačkim vodama. U pitanju je Strahinja Barović.

Ljubiša Barović
Ljubiša Barović, Foto: Screenshot Youtube

ŽENE SU UZDISALE ZA NJIM Kokan je bio glavni zavodnik u seriji Porodično blago, a DANAS uživa u braku sa OVOM LEPOTICOM i ništa se nije promenio! (FOTO)

Rođeni Šapčanin, 30-godišnji Strahinja jedan je od najperspektivnijih glumaca scene ovog grada, ali i šire. Dobitnik je brojnih priznanja, a najveća uloga za sada mu je Horacije u predstavi "Natalija i gusari". Pored nje, među većim rolama su: Indigor Numerackij ("Đavolijada"), Sergej Rastolnovič ("Mladi Staljin"), Embrouz ("Skrivene strepnje"), Đuka ("Đuka"), Jovan ("Jovča").

UZ NJEGA SMO UMIRALI OD SMEHA Džombu smo OBOŽAVALI u seriji Porodično blago! Danas ima 70 godina, a iznenadićete se kad vidite kako izgleda! (FOTO)

Igrao je i u nekoliko filmova italijanske produkcije, kao i omanju epizodu u TV seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja".

 Ljubiša Barović
Ljubiša Barović , Foto: Screenshot Youtube

SMRT, BOMBARDOVANJE, PREKID RADA TELEVIZIJE... Prokletstvo "Porodično blago", UMRLA 34 glumca ove kultne serije

Glumačkim i generalno filmskim porodicama kao što su Žutić, Žigon, Kovačević, Mihić, Trifunović i još više njih sada možete da dodate još jednu - Barović. Uzdamo se u Strahinju.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi