LEPA BRENA JE BILA DADILJA, A OSTALI? Pre nego što su postali zvezde ove poznate ličnosti bavile su se ne tako glamuroznim poslovima!

Kako bi preživeli ili skupili novac naši estradnjaci nisu se stideli da rade bilo koji posao...

 

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pre nego što su postale deo estrade, mnoge javne ličnosti radile su poslove koji nisu tako glamurozni.

Kako bi preživeli ili skupili novac za album, naši estradnjaci nisu se stideli da rade bilo koji posao, a među njima je i dadiljanje.

Najpoznatija dadilja na našoj estradi je, verovali ili ne, Lepa Brena, koja je pak čuvala Anu Štajdohar! Naime, kada je došla na studije u Beograd, buduća jugoslovenska megazvezda bila je siromašna, pa je gledala da zaradi džeparac i olakša roditeljima, te se prihvatila i posla bebisiterke kod bračnog para Štajdohar, kod kojih je iznajmila stan. Mnogo godina kasnije, devojčica koju je čuvala takođe je postala pevačica. Ana je ponosna na svoju dadilju, pa je ovaj detalj iz detinjstva i obelodanila.

Lepa Brena
Foto: Instagram/printscreen

Sličnu radnu biografiju kao Brena ima i Danijela Vranić, nekadašnja kraljica splavova, koja je čuvala decu Merime Njegomir.

"To je bilo kada sam završila srednju školu i upisala studije. Možda zvuči smešno, ali bila sam inspirisana američkim načinom života i želela sam da radim kao bebisiterka kako bih zarađivala za život tokom studija. Suprug Merime Njegomir je organizovao intervju i on me je i zaposlio, jer je shvatio u kakvoj sam situaciji tada bila i da mi je posao bio potreban. U njihovoj kući je bilo četvoro dece, s kojima, nažalost, nisam uspela da izađem na kraj, jer sam bila mlada i neiskusna u tom poslu." - rekla je Danijela.

Danijela Vranić
Danijela Vranić, Foto: Youtube/printscreen

Momčilo Bajagić Bajaga prodavao ešarpe, pevač je otkrio da je s drugovima kupovao kinesku svilu koju je farbao i prodavao u Knez Mihailovoj.

"Prve pare sam zaradio pre nego što sam počeo da sviram, iako sam vrlo rano počeo da se profesionalno bavim muzikom. Sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno kada se ofarbaju i ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta." - rekao je on.

Bajaga
Bajaga, Foto: Printscreen

Mina Lazarević je držala časove klavira.

"Kao mala, počela sam da zarađujem tako što sam držala časove klavira i solfeđa. Prve ozbiljnije časove davala sam kada sam imala 14 godina, a učenice su mi bile s akademije. Tek posle rada sa mnom položile su solfeđo, do tada su padale. Imala sam svoje metode kako da ih naučim, ja sam ruska klavirska škola, a njihov moto je besomučno ponavljanje." - rekla je Mina.

Mina Lazarević
Mina Lazarević, Foto: Facebook/printscreen

Dejan Pantelić bio vozač u rentakar agenciji.

Pre nego što je postao TV lice, radio je kao vozač u rentakar agenciji i u pekari.

"Kada želite što pre da dođete do novca i obezbedite sebi subotom i nedeljom izlazak u grad, normalno je da radite poslove koji vam sada možda ne bi prijali. Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna. Trudim se da deci omogućim normalno odrastanje, pokušavam da oni sami shvate šta bi voleli da rade u životu." - rekao je Dejan.

Dejan Pantelić
Dejan Pantelić, Foto: Screenshoot/Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi