MOĆNI BIZNISMEN Rada Manojlović vara Harisa sa ovim dekom?! Berković ne zna šta mu pevačica radi iza leđa

Izgleda da joj se osladilo

 

Rada Manojlović i Haris
Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Spekuliše se da je Rada Manojlović obnovila je vezu sa bivšim dečkom Dušanom Dračom sa kojim je navodno pre dve godine prevarila Harisa Berkovića.

Rada Manojlović
Rada Manojlović, Foto: Printscreen/Youtube

- Izgleda da se Radi baš osladilo, pa je obnovila staru vezu sa moćnim biznismenom. Znamo da se Dušan našao Radi kada joj je bilo najpotrebnije, čak se pričalo da ju je izvukao iz depresije. Nije tajna da su pre dve godine njih dvoje bili u kratkoj vezi preko čega je Haris Radi posle jedva prešao! I taman kad je izgledalo da je pored Harisa najzad srećna, Rada je opet da uradila isto?! Nisam verovao kada sam čuo da se viđaju u strogoj tajnosti, ali sam ih i sam sreo u jednom restoranu van Beograda. Valjda misle da će biti manje primetni ako izbegavaju fensi mesta, - kaže izvor dodaje:

Haris Berković
Haris Berković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Siguran sam da Haris joj neće oprostiti ovaj put! Nije valjda lud da dva puta pređe preko neverstva! Rada mi je izgledala baš srećno i zadovoljno u Dušanovom društvu, bez imalo griže savesti. Mislim da mnogo bolje slaže sa njim, ipak on je mlađi od nje samo četri godine, dok je sa Harisom razlika u godinama duplo veća. Kako će sve ovo objasniti Harisu, zaista ne znam - zaključuje izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi