NEŠTO SASVIM NOVO! Ružica i Gastoz prave nove zvezde "Parova"! TV Hepi pokreće akademiju za rijaliti glumce!

Novi format uskoro na malim ekranima!

Gastoz i Ružica
Foto: E-stock

Novi rijaliti šou stiže na TV „Hepi“! Kako „Alo!“ saznaje, produkcija rijalitija „Parovi“ planira da od leta pokrene akademiju za rijaliti glumce, u kojoj će predavanja držati bivši učesnici rijalitija. Najbolji polaznici biće učesnici novih projekata TV „Hepi“, a na akademiju će moći da se upišu svi zainteresovani takmičari od 18 do 90 godina. 

- Jedna od glavnih tema kojom će se baviti na akademiji je kako napraviti dobar šou. Budući da su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković dva takmičara koji su, svako na svoj način, obeležili „Parove“, produkcija namerava da ih angažuje kao predavače. Gastoz i Ružica su pobednici „Parova“, pa će njih dvoje imati šta da nauče takmičare - kaže naš izvor i objašnjava da njih dvoje neće biti jedini predavači.

Gastoz i Ružica
Foto: E-stock

- Takmičari će dobiti jasne instrukcije kako da privuku pažnju publike, a akademija rijaliti glumaca je zamišljena kao veliki kasting za nove rijalitije. Učesnicima će biti prikazani dobri primeri kako se pravi šou i puštaće im snimke iz stranih rijalitija. Nije isključeno da će se neki aktuelni učesnici „Parova“ nađu na listi mentora - kaže naš izvor i dodaje:

Ivan Marinković
Foto: Dejan Briza/Alo!

- Mili Radosavljević i Ivan Marinković imaju ogromno iskustvo u rijalitijima i odavno su naučili kako da naprave dobar šou. Čim se bude završila aktuelna sezona „Parova“, Mili i Ivan će se naći u novoj ulozi - kaže naš izvor i dodaje: 

Milutin Mili Radosavljević
Foto: Alo!

- Samo oni koji se budu pokazali na akademiji dobiće mogućnost da učestvuju u novoj sezoni „Parova“, ali i u novim projektima koje TV „Hepi“ sprema - kaže naš izvor na kraju. Olivera Konatar

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi