TEK PRE GODINU DANA POČEO DA GLUMI Gledate ga u seriji "Senke nad Balkanom", a ne znate da je otac poznatog srpskog glumca!

Isti su

 

Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2, Foto: Printscreen

Jovan Lole Savić ruši sve predrasude, pa i one da je u sedmoj deceniji kasno da se oproba u novom poslu.

 Naime, Jovan Lole Savić, otac Viktora Savića, koji u seriji "Senke nad Balkanom" tumači lik Ostoje, portira u beogradskoj Opservatoriji, u glumačke vode se upustio tek u svojoj 62. godini.

 

Viktor Savić
Viktor Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Savić se pojavio tek u trećoj epizodi, druge sezone ove serije, a prošle godine, mnogi su se pitali ko glumac koji u seriji "Pet", tumači lik ujaka Natalije (Hristine Popović) po imenu Boban Stanić zvani Skoci.

Inače, Viktor Savić je prepričao anegdotu o tome kako je njegov otac dobio ulogu.

„Meni je bilo čudno. Zvali su me, ekipa i reditelj, na razgovor, i pričali su mi pola sata o tome ko je glavna glumica i kako postoji lik u seriji koji ima 65 godina. Ništa mi nije bilo jasno – niti sam žensko, niti imam 65 godina. Onda mi je reditelj rekao da želi da Jovan igra u seriji i pokazao mi sliku iz Jutarnjeg programa RTS-a gde je video mog oca da gostuje. Slučajno je došlo do toga da je to moj tata. Onda je posle napisao ulogu za mene“, rekao je Viktor Savić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_) on

RTS je u stvari bio spona između mene i Balše Đoga, reditelja. Video me je, i preko Viktora preneo želju da i ja igram u toj seriji“, objasnio je Jovan Savić.

Jovan Lole Savić je inače, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B", a ono što je domaćoj javnosti naročito zanimljivo je to da je on otac Viktora Savića. U glumačke vode je uplivao sasvim slučajno, u 62. godini, a sve se desilo potpuno spontano.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi