"UMRLA JE OD TUGE ZA BATOM" Lulina kuma otkrila sve ono što se dugo krilo od javnosti

Tuga!

Lula Živojinović
Lula Živojinović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Supruga legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula Živojinović preminula je u petak uveče u Beogradu, a njeni najbliži prijatelji veruju da su supružnici sada zajedno, na nekom lepšem mestu.

Lulina kuma, glumica Radmila Živković kaže da je udovica Velimira Bate Živojinovića, Julijana, mnogo patila posle njegove smrti 2016. godine i da više nije mogla da živi bez njega.

Lulu i Bata Živojinović
Lulu i Bata Živojinović, Foto: printscreen/instagram

- Bata je bio Lulin život, kao i njihova deca i unuci. Bili su fantastično usklađen par, kako u ljubavi, tako i u radu. Strašno je patila, čudi me da je i ovoliko izdržala bez njega - započinje priču Radmila, koju je Lula venčala i krstila njenu ćerku Bojanu. Glumica otkriva kako je najveća ljubav legendarnog glumca pokušavala da preboli smrt čoveka sa kojim je bila 56 godina u braku.

- Lula je bila bila vesela osoba, koja je sve prihvatala sa osmehom. Tako je bilo i posle Batinog odlaska. Trudila se da deluje vedro i nasmejano, a samo ona zna kako se osećala. Do poslednjeg dana joj je bilo teško, ali nikome nije htela to da pokaže. Nakon što je on preminuo, svi oni koji su do tada bili uz Lulu odjednom su nestali. Moja kuma je uvek bila lepak za pametnjakoviće, koji ti okrenu leđa čim kola krenu nizbrdo. Bilo je previše lažnih prijatelja oko nje. Naravno, to nije slučaj sa mnom i Lulom, mi smo se volele bez ikakve koristi - priča Živkovićeva.

Radmila Živković
Radmila Živković, Foto: printscreen

Radmila kaže da je danas malo ljubavi kao što je bila Lulina i Batina.

- Lula je bila junakinja, ona je Bati bila i žena i prijatelj i sekretarica i menadžer... Bila je glava jedne pristojne porodice, sve je držala pod kontrolom. U isto vreme i snažna i krhka. Bata je to obožavao kod nje. Nema više takvih ljubavi, ali ako je za utehu, njih dvoje su opet sada zajedno - uverena je glumica.

- Sa njom je saglasna i njena koleginica Gorica Popović, koja ne može da sakrije tugu zbog Lulinog odlaska.

Gorica Popović
Gorica Popović, Foto: Screenshoot Youtube

- Lula je bila divna žena, a ona i Bata imali su brak za primer. Otišla je za Batom, nije više mogla bez njega, jer su njih dvoje imali višegodišnju ljubav i jaku vezu - kaže Gorica.

Bata Živojinović je često govorio da je zahvaljujući supruzi Luli postao to što jeste.

- To što jesam dugujem njoj. Ona me je održala i nikad se nisam zaljubio u drugu ženu - izjavio je Bata svojevremeno.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi