"UPIŠI NEŠTO KONKRETNO, DA IMAŠ NEKI HLEB" Petrući je imao uspešnu glumačku karijeru, ali mnogi nisu znali šta je bio po struci! Završio jedan od najtežih fakulteta!

Bio je i programer...

Branislav Petrušević Petrući
Foto: printscreen

Naš poznati glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas oko 14 časova, nakon što mu je kasno noćas pozlilo u jednoj kladionici u centru Beograda. Široj javnosti nije poznato šta je Petrući bio po struci, a upravo o fakultetu koji je završio nedavno je govorio.

"Kad sam upisivao glumu, otac mi je rekao: "Upiši nešto konkretno, da imaš neki hleb!" Umro je 2001, ali dočekao je da me vidi kao glumca. On nije ni znao šta je kibernetika kad me je tamo upisivao, samo je čuo da se otvara novi fakultet. Tada kompjuter nismo imali ni na fakultetu, PC se pojavio tek devedesetih godina" , ispričao je on. 

GUŠI SE U SUZAMA Marko Petrušević se oglasio povodom očeve smrti, poručio samo jedno!

Petrući je završio kibernetiku, čak se godinama i bavio poslom programera na RTS-u, ali učešće u svim izdanjima "Indeksovog pozorišta" je njegov glavni pečat.

POSTAO LJUBIČAST I SAMO ODJEDNOM PRESTAO DA DIŠE Potresna ispovest Petrućijeve žene! Umro joj na rukama, a mislila je da se šali!

Petrući
Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi