"MOJE STANJE SE POGORŠALO, IZOLOVAO SAM SE!" Glumac iz voljene serije i poznati producent objavili da su zaraženi koronavirusom!

"Imao sam temperaturu 11 dana, otežano disanje i dijagnostikovana mi je pneumonija."

Greg Rikart
Greg Rikart, Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Greg Rikart i američki producent Endru Vat oglasili su se na društvenim mrežama i otkrili da imaju koronavirus.

Gumac Greg koji je najpoznatiji po ulozi Kevina Fišera u filmu "Mladi i nemirni", otkrio je kakvi su mu bili prvi simptomi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Greg Rikaart (@gregrikaart) on

- Upravo sam se testirao pozitivno na korona virus. Ja sam prilično zdrav 43-godišnjak koji ne puši, ne pije puno, jede dobro i redovno vežba, a ovo je bilo najteže iskustvo u mom životu. Pre dve nedelje, svi u mojoj kući su malo kašljali, a moj sin se sa visokom groznicom vratio iz škole. Svi su se oporavili, ali moje stanje se pogoršalo. Izolovao sam se od porodice i u solo karantinu sam od subote. Imao sam temperaturu 11 dana, otežano disanje i dijagnostikovana mi je pneumonija. Danas sam bez groznice, prvi put otkad je sve ovo počelo. Rečeno mi je da ostanem izolovan još 72 sati pre nego što se prilagodim svojoj porodici. Nadalje, želim svima da zahvalim na dobrim željama i nadam se da ste čuli upozorenja. Budite sigurni, budite zdravi i ostanite unutra - napisao je, a onda su usledili komentari podrške.

Takođe, 29-godišnji producent Endru Vat na društvenim mrežama otkrio da da je pozitivno testiran na korona virus.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrew Watt (@_andrew_watt_) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi