"TOMOVIĆ JE VELIKI FOLIRANT" Draganina mama se uključila u program i iskreno prokomentarisala sve kritike na ćerkin račun

Biće belaja!

Draganina mama
Draganina mama, Foto: printscreen

Ljubavni trougao drma "Zadrugu", a učesnici su Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis.

Edo je u Belu kuću ušao kao blizak prijatelj Dragane Mitar, a onda se otkrilo da su njih dvoje zapravo imali romansu. Međutim, Dragana se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, razmenjivali su nežnosti, a na sve je prokomentarisala Draganina majka za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

- Da se vratim prvo na početak, ne sviđa mi se kako je započela svoju priču. Naravno da sam stala uz svoju ćerku, ona je moja, pa moja, ali ima toliko negativnih priča o Vladimiru Tomoviću. Smatram da je on pravi rijaliti igrač, sa svima igra igru, mislim da je shvatio da je oko Dragane žiža interesovanja. Folira se i igra se sa njom. Ja bih mu poručila da se skloni od Dragane. On nije njen tip muškarca. Nervira me priča što kaže da je zaljubljen u nju, a ostale su samo u kokošinjcu - rekla je Draganina majka, a zatim dala svoj komentar na odnos svoje ćerke i gospodina Torte:

Edis Fetić
Edis Fetić, Foto: printscreen

- Za Edisa moram da kažem istinu, oni su imali neku tenziju, da li svađu, dogovor koji nije ispoštovan, pa je sad Dragana pokušala ovom pričom da ga povredi, da mu stavi do znanja, pogotovo što je on ušao kao prijatelj, ali oni su dve godine u vezi. To prijateljstvo ja ne razumem. Bio je domaćin na rođendanu Draganinog sina, žive zajedno u Draganinom stanu u Beogradu, pominjao se i u drugoj sezoni kao ''gospodin Torta'', ne razumem o kakvom prijateljstvu sada priča.

Ona se osvrnula i na Edisovu suprugu pa poručila:

- Ona se nije javljala, ja sam saznala od Dragane, kad je ušla u vezu sa Edisom. Kad sam čula da je čovek oženjen, ne znam da li je to baš prilika. Da bude sa čovekom koji je oženjen, ima troje dece. Savetovala sam je kao i kad je počela sa Sinišom. Ni on nije bio za nju. On je navikao na takav način života. Ni on nije bio za nju, a ne čovek sa troje dece. Ona nikog od njih nije jurila, ona je sad razapeta - navela je ona.

Dragana Mitar i Vladimir Tomović
Dragana Mitar i Vladimir Tomović, Foto: Facebook printscreen/Zadruga - P

Draganina majka je istakla da je Vladimir Tomović očigledno zaveo njenu ćerku i pomutio joj pamet svojim izlivima nežnosti.

- Moguće da je ona stvarno tamo bila sluđena Vladimirovim izlivima emocija, moguće da je podlegla priči koju je on složio. Da li on ima magnet? Šta je među njima kvrcnulo, da li je priča bezveze zbog rijalitija? Oni su svi rijaliti igrači. To nije Draganina taktika, ona ide emocijama, srcem, zaljubljive je prirode, očigledno je kao Miljana. Ona je devojka, majka, koja ima dete, to joj ne treba. Mića ju je lepo posavetovao. Ona nema pravo na taj luksuz da se tako ponaša jer ima dete, a ja dodajem ne samo majke, nego ni devojke nemaju taj luskuz. Siniša je bio jako nasilan prema njoj, on se sa detetom čuo dva puta do sada, mi ćemo uvek održavati taj odnos, odnos oca i deteta - navela je ona

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi