GENIJALAN TRIK Brz recept koji ne zahteva guljenje paprika kako to nalažu tradicionalni izvorni recepti!
Morate probati!

Sastojci:
5 kg paprika
Pročitajte još
2,5 kg plavih patlidžana
7,5 dcl ulja
5-10 feferona (ovisno volite li blaži ili ljući, sami odredite količinu feferona)
0,5 l alkoholnog sirćeta
2,5 l vode
3 kašike soli
3 kašike šećera
1 kašika bibera u zrnu
OBRADUJTE NAJMLAĐE Kremaste Jaffa štanglice po originalnom receptu! Slatkiš za svaku priliku!
Priprema:
Operite patlidžane i papriku.
Papriku očistite od semenki i sve naseckajte na kockice.
U lonac s hladnom vodom stavite sirće, so, šećer, biber u zrnu i feferone.
Kad voda provri, stavite paprike na kockice i patlidžane da ponovo provri.
PREPORUČUJEMO:
KOMBINACIJA ZA PAMĆENJE! Titov kolač za kojim je Jugoslavija ludela! (RECEPT)
DAJTE JELU SASVIM NOVU NOTU 7 sjajnih recepata za sosove bez kečapa i majoneza!
PRILAGODITE JE POSNOJ VARIJANTI Voćna torta sa malinama bez pečenja, savršen dezert uz kafu!
MORATE PROBATI! Punjena mini pogača, mekana kao duša! Pravićete je neprekidno!
U zavisnosti od veličine lonca, količina paprike i patlidžana ohladiće ključalu vodu, a kad ponovno provri nakon 2 do 3 minuta izvadite patlidžane i papriku, te ih stavite na stanu da se ohlade.
Postupak ponavljajte dok se sva paprika i patlidžani ne prokuvaju.
U multipraktiku sameljite ohlađene paprike, patlidžane i feferone, stavite u lonac (najbolji plitki, a širok), dodajte ulje i kuvajte 2 sata na srednje jakoj vatri uz kontinuirano mešanje.
Možete da stavite i u rernu na 180 Celzijusa i pecite tri i po sata.
Na svakih pola sata potrebno izvadite iz rerne i promešajte.
BONUS VIDEO:
Iscrtajte pravilno obrve i usne
Povezane vesti
-
-
-
-
Rende držite pogrešno i zato stvarate nepotreban nered!
13.11.2019. 14:11 -
-
Najčitanije - Alo.rs
Najnovije - Alo.rs
-
-
-
-
Priveden Marko Bastać!
pre 17m