ALO ANKETA! Da li ste i vi primetili da parovi s godinama počinju da liče? Postoji logično objašnjenje za to koje će vas naterati da se zapitate!

Sličan se sličnom raduje

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
Foto: Profimedia

Sigurno svi znate bar jedan par koji toliko liče jedno na drugo da ljudi često pomisle da su u srodstvu. Bilo da je u pitanju fizički izgled, to što često jedno drugom završavaju rečenice, sličnost je očigledna.

 

Naučnici koji su se bavili ovom "problematikom" složili su se da nije istina u onoj poznatoj rečenici da se suprotnosti privlače, naprotiv. U prirodi nam je da biramo partnera koji liči na nas – od fizičkih osobina do nekih određenih karakteristika.

Ne želim da imam decu! Rečenica koja pokreće LAVINU KOMENTARA posebno u SRBIJI!

AUTOR: M.Maksimović DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:09 - 08.08.2019. 11:33 Kao vreli krompir tema se prebacuje iz ruke u ruku... Foto: Screenshoot youtube/Sex and the city Nekako smo svi navikli da nam život ide regularnim tokom. Od prvog dana rođenja pa sve do staračke postelje, većina gazi utabanim stazama kroz život.

 

Parovi koji su zajedno preko 20 godina počinju da liče jer počinju da imitiraju facijalne ekspresije jedno od drugog. Toliko provedenog vremena zajedno počinju i da rade iste stvari, ili reaguju isto kada se nešto loše desi. Ova mimika dovodi i do istih bora i linija na licu.

AKO JE TVOJ, VRATIĆE SE, AKO NE... Evo zašto muškarac koji VARA, nikad neće OSTAVITI suprugu!

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod
 Foto: Profimedia

Vremenom interesovanja za mnoge stvari postaju zajednička, pa kako i fizička tako i mentalna sličnost kroz godine postaje sve izraženija.

 

Što ste u braku srećniji, to se više ogedate u svom partneru. To znači, što su duže zajedno, više će početi da imitiraju navike i karakteristike kao što su manir govora, intonacije, facijalne ekspresije, način hodanja itd.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) дана

 

Da li ste vi počeli da primećujete fizičke i mentalne sličnosti sa vašim partnerom? Glasajte u našoj anketi!

Ukupan broj glasova: 83

  • Da, počeli smo da ličimo!: 60% (50)
  • Ne, uopšte ne ličimo!: 40% (33)

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi