"RAŠIRILA JE RUKE, POGLEDALA ME I REKLA DA SAM PREDIVNA!" Baka zbog bolesti nije bila na venčanju svoje unuke, a ono što je mlada učinila slama srce!

Doktori su rekli kako zbog problema sa srcem baka ne sme da ide na svadbu , a zato ju je unuka iznenadila.

baka, rođendan, slavlje, 102 rođendan
Foto: Printscreen Facebook

Stasia živi u staračkom domu na Floridi, a jedina želja joj je bila da ode na venčanje svoje unuke.

Ipak, doktori joj, zbog njenog zdravstvena stanja, nisu to dopustili.

 

Njena unuka Tara Folu znala je koliko je baka želi videti i bojala se kako bi bez obzira na sve ipak mogla doći na venčanje.

"VERENIK ME OSTAVIO DVA DANA NAKON PROSIDBE ZBOG FEJSBUKA!" Tužna ispovest devojke: Kada je video šta tamo pišem, odmah ME OSTAVIO!

- Moja baka je uvek bila samostalna i radila sve kako je htela, ali kada su se pojavili problemi sa srcem jednostavno je usporila - rekla je Foli za HuffPost.

 


Tara je tako odlučila da ode do svoje bake. Uzela je venčanicu, a nikome u porodici nije rekla šta namerava da uradi. Angažovala je profesionalnog fotografa, a baka je bila i više nego iznenađena nenadanom posetom.

 

"Kada sam došla već sam bila našminkana. Rekla sam ujni i ujaku da odvedu baku izvan kuće kako me ne bi videla. Nisu joj rekli ko dolazi, ali kada me videla priznala je kako se nadala da ću doći. Bila je jako iznenađena. Raširila je ruke, zagrlila me i rekla mi da sam predivna", izjavila je Tara.

"NEVINA" SPONZORUŠA Mlada studentkinja tvrdi kako NEMA se*s sa svojim klijentima, a kada čujete koliko mesečno zarađuje, PAŠĆETE na pod!

baka, rođendan, slavlje, 102 rođendan
Foto: Printscreen Facebook

Sve je podelila i na svom Facebook profilu, a objava je dobila preko 239 000 komentara. Tek je šest meseci kasnije pokazala fotografije svojoj porodici, a svi su plakali od sreće.

Njihovo glamurozno BEOGRADSKO VENČANJE deluje kao san, a detalji ljubavne priče su za FILM!

Slušate stalno o bajkovitom venčanjima? Ona se zaista dešavaju. Čitate o ljubavnim pričama za koje kažete: "Toga ima samo na filmu"? Ali priča Sarah i Miloša Ubovića je poput najboljeg romantičnog filma - onog za Oskara. Foto: Shutterstock, ilustracija Sarah iz Slovačke i Miloš Ubović koji je poreklom iz Beograda venčali su se 14.

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi